Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:30 11.11.24 
Автомобили
   >> Skoda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Какво ще кажете за новата Фабия?нови  
АвторGigou (Нерегистриран)
Публикувано25.10.02 21:54

Здравейте,
От няколко седмици си мисля за купувне на нова кола :-).
Притеглях плиусове и минуси на различните марки и май ж крайна сметка се спрях на Фабията .... Най-ме кефи като дизайн, а и техническите параметри не отсъпват на другите западни приятелчета.
Но все пак бих се зарадвал ако споделите във форум Вашите преки или костжени жпечатления.

Благодаря предварително.
Gigou

Тема Re: Какво ще кажете за новата Фабия?нови [re: Gigou]  
АвторKoko (Нерегистриран)
Публикувано25.10.02 21:57

Купувай .... най-доброто съотношение цена-качество .... за този кла разбира се!!!!!!!!

Автор Favorit ()
Публикувано26.10.02 01:57

Мда определено няма да съжаляваш...

АвторGenesis (Нерегистриран)
Публикувано26.10.02 08:19

Бензин или дизел?

Автор The Best FORMAN (Dr.Ivanov)
Публикувано27.10.02 13:52

Kato se kachish na neia ti shte kajesh

Ни мъ глей че съм кат фафла в раминиете знам фатки

Тема Re: Какво ще кажете за новата Фабия?нови [re: Genesis]  
Публикувано28.10.02 13:44

Po princip za benzin stava duma. A oshte po to4no - 1.4 MPI 68 k.s. Kazvat che bili malko mudni . No to i taq kvalifikaciq si zavisi ot 4oveka za edni mudni za drugi dostata4no .... Znam li .... naj-dobre e 4ovek da pokara da se obedi sam , no vse taki interesno e da se znae i drugite kakvo mislqt.

A za diesle-a nishto dori ne sam 4uval .... Vozil sam se v Octavi 1.9 TDi ama to e drugo ve4e ....

Тема Re: Какво ще кажете за новата Фабия?нови [re: The Best FORMAN]  
Публикувано28.10.02 13:51

Shte kaja kato si uredq test drive :-) ...
Ma neshto se smislqm .... Za sashtite kinti maj moje da se nameri Audi A4. E togava ostava problema "kola vtora raka", t.e. nikoga ne znaesh na kakvo darvo shte popadnesh :-(

Автор pinko (сканиращ)
Публикувано28.10.02 14:46

Най-хубавата кола е новата кола, за какво ти е старо Ауди?
Взимай Фабията, не му мисли толкова, но ти препоръчвам дизела.
Гаджето ми кара Фабия 1.9 ТДИ 100 к.с., страхотна е, единствения минус на тоя двигател 1.9 ТДИ помпа-дюза е това, че е малко по-шумен и работи по-твърдо, но пък е по-пъргав и е просто неописуемо икономичен - при постоянна скорост от 160 по магистрала компютъра дава моментен разход 5.1, моята Октавия при същата скорост гори 5.8, но тя е по-голяма и по-тежка, почти тон и половина е.
Гаджето искаше поло да купува, но аз я навих за Шкода, за същите пари Шкодата е фрашкана с екстри като климатик, лети джанти, фарове за мъгла и какво ли още не, докато за същите неща Фолксваген искат майка си и баща си.
Дизела наистина е по-скъп, но първо е 100 коня срещу 68, да не говорим за въртящия момент, освен това е много по-икономичен - при градско с мръсна газ-спирачки гори 6,4, докато бензиновата под 8,5 не може да слезе, направи сметка, това са 3 лева на 100 км.
Бензиновата с четири човека и багаж направо издъхва, (лятото карах една такава), преди изпреварване трябва да изключваш климатика, иначе няяяяма силица, на всеки баир иска 4-та, че и 3-та, докато дизела изобщо не усеща баирите...

Един е Хелмут Нютън и Сюзън Зонтаг е неговия пророк

Тема Re: Какво ще кажете за новата Фабия?нови [re: pinko]  
Авторfabia (Нерегистриран)
Публикувано28.10.02 15:11

Аз също се интересувам ,за Шкода-Fabia-Джуниър ?
нещо повече да кажете за тоз вид +?

Тема Re: Какво ще кажете за новата Фабия?нови [re: pinko]  
АвторGenesis (Нерегистриран)
Публикувано28.10.02 23:01

Относно дизела.
Аз съм голян фен на дизела. Имал съм няколко такива коли, но за съжаление нито една от тях не е била от новото поколение diesel.
От няколко месеца много подробно проучвам Skoda и Volkswagen. Октавията ме кефи яко. Но на сайта а и в сервиза на Skoda никой не споменава за помпа-дюза, докато VW си го казват. Според мене то помпа-дюза си е под високо налягане, но може да не е и обратното.
И нещо др. Имаш ли представа каква всъщност е разликата м/у VW i Skoda, че в парата разликата е очевадна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.