|
Тема
|
Ауспух от неръждаема стомана
|
|
Автор |
Бopивaн (вечно зелен) |
Публикувано | 26.12.02 00:38 |
|
Преди известно време в клуба беше ставало въпрос за проблеми с пробиви в ауспусите. Така и не се стигна до конкретен отговор, дали някъде в БГ може да се намерят ауспуси от неръждаема стомана.
Конкретно мен ме интересува такъв за Фелиция комби.
Ще съм много благодарен, ако някой ме насочи към нещо по темата.
Хубавото вино се изпива, младата жена остарява, а гората вечно зелена остава.
| |
Тема
|
Re: Ауспух от неръждаема стомана
[re: Бopивaн]
|
|
Автор |
LordDigital (DigitalDesigneR) |
Публикувано | 26.12.02 05:26 |
|
Opredeleno moze.
Orginala e Remus ,mnogo hora obache pravqt kacestveni imitacii koito sa stil praveni vyv garazU но по-важното е ,че може да ти го направят да не бъде толкова шумен. Един приятел си прави за Sierrata ,i ostana dovolen.
Problema kakto vinagi pri garaznite izrabotki sa trybite - obiknovenno te svyrsvat sled vreme kakto se poluci i pri nego.
| |
|
То и друг проблем има - парите...
| |
Тема
|
[re: Favorit]
|
|
Автор |
Шkoдa (Speedster) |
Публикувано | 27.12.02 10:28 |
|
Нека и аз да вметна нещо!
Някога, преди 700 000 км, когато сложих първия двигател от серията ВАЗ, се зачудих какво да правя с гърнето! Колега от Казанлък го беше извел отзад под бронята, ама на мен ми трябваше да мога да закачам колесар!
Тогава взех от един приятел едно парче тръба с дебелина 8мм от жалонка/с това се пробиват сондите за вода/. вкарах двете тръби от колекторите, изкапах мза изход навън едно парче от дебелостенна тръба с дупки, вътре с бленда и т.н. Стана доста тежичко, и се наложи в задния край да го захвана с една здрава скоба за водната помпа, че иначе късаше шпилките! До сега за тези 700 000 км гърнето не е изгоряло, но от якото каране на газ продължително време, двете тръби излизащи от колекторите прегарят и се налага да се подсилват с ламарини! Та ако те са от неръждавейка съм сигурен, че няма умиране!
Ако можеш - помогни, ако не - не пречи!
| |
Тема
|
[re: Шkoдa]
|
|
Автор | Cheha (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.03 01:23 |
|
Ima nachini estestveno i ne e koi znae kolko skupo . Az imam 120 ska i sum i izvel auspuha na zadniq panel . Gurneto si go napravih cilindrichno sguvano ot lamarina 0.8 neruzdaveika . Fi to e okolo 120mm dulgo e 600mm v nego ima samo edna nadupchena traba prava i v prostranstvoto mezdu dvete sim slozhil fibrostuklo . Ochakvah da brumchi poveche no ne . Znachi ako nqkoi iska da brumchi da slaga fibrostuklo i obratnoto. Stava mnogo qko,golqm zor sa trubite koito ostavih sushtite(jelezni). A za feliciq trqbva da ima originalni.
| |
Тема
|
[re: Cheha]
|
|
Автор |
Mravoiad™ () |
Публикувано | 13.01.03 09:51 |
|
ДАй някоя снимка да видиме за какво става въпрос.
| |
Тема
|
[re: Cheha]
|
|
Автор |
Шkoдa (Speedster) |
Публикувано | 13.01.03 12:34 |
|
Това е чудесно, виждал съм подобно нещо! Само дето при мен е невъзможно, че имам свалена надолоу греда, за захващане на ладовия двигател, и теглич за колесара...
Ако можеш - помогни, ако не - не пречи!
| |
|
|
|
|