Тема
|
lada ili skoda
|
|
Автор | penchev (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.10.02 16:55 |
|
mislia da si kupia kola na staro i sled kato pomislih stignah do slednite 2 modela skoda 120l ili lada 2101 (jiguli) posavetvaite me
|
|
Тема
|
Re: lada ili skoda
[re: penchev]
|
|
Автор |
Aвaтapчe (pow(d)ered user) |
Публикувано | 26.10.02 19:00 |
|
за едни и същи пари ще вземеш шкода в много по -добро състояние... лошото е, че на ладите чарколяците са значително по-евтини...
така че... прецени... аз зех лада... само порад таз причина и все още ми е чоглаво - шкодата е много по-приятна за каране... но като помисля за поддръжката се успокоявам...
|
|
Тема
|
[re: Aвaтapчe]
|
|
Публикувано | 26.10.02 19:05 |
|
sega mi predlagat edna lada 2101 s agu na 120000km za 750 leva i edna skoda 120l garajna na 70000km za 700 leva.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
stanetzz (lupus urungus™) |
Публикувано | 26.10.02 20:42 |
|
Баси километрите!!! Тия хора не си ли карат колите:)
Предполагам,че и двете са старички,така че ще ти се налага отвреме-навреме да я правиш.Значи ще трябва да И купуваш части.А частите за шкода са точно 2 пъти по-скъпи от жигулските.Отделно за шкода по-трудно се намират читави майстори,а за ремонта на шкода искат и повече пари:((((
Иначе като возия и разход на гориво твърдо съм за шкодата.Моята ми харчеше под 6,5 на 100 извънградско.
В твоя случай ако трябва да избираш между точно тези 2 автомобила,избери по-запазения и по-подържания.
Be nice to everybody on your way UP! ...You might meet them on the way DOWN!
|
|
Тема
|
[re: stanetzz]
|
|
Публикувано | 26.10.02 20:50 |
|
men ne me interesuva evtinata poddrajka a ikonomichnosta,komforta,izobshto po dobroto.
|
|
|
Частите за Шкода са по-скъпи защото са по-качествени. Лесно се намират оригинални чешки а вече има и немски части - още по добри. Купи си Шкода
|
|
|
Mda i moq Syvet e Skoda
Moze verno rezervnite chasti da sa po-skypi no sys sigurnost za orginalni i kachestveni dokato chastite za Ladata sa poveceto KOLHOZNI koeto znachi ne samo nekachestvni ,ami mnogo chesto opasni.
|
|
|
pich mnoo e hubava ladata am kato digna kapaka i vidia nadpisa SDELANO i stava iasno che za nishto ne stava
Ни мъ глей че съм кат фафла в раминиете знам фатки
|
|
|
Абе то като става дума за резервни части,много неща от LADA 2105 стават на SKODA 120 L.
Като почнеш - маслен филтър,повечето датчици,разни гумички,пружини,и т.н
Ми че тя моята Шкода вече е наполовина ЛАДА
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Aвaтapчe (pow(d)ered user) |
Публикувано | 27.10.02 21:00 |
|
щом не те интересува евтината поддръжка - и аз бих те посъветвал като колегите - зимай шкодата...
:)
|
|