|
Тема
|
BETAFERONE
|
|
Автор |
s_ms (ентусиаст) |
Публикувано | 24.08.13 20:47 |
|
Здравейте !
Имам въпрос относно БЕТАФЕРОН...
Слагам го от доста време...като изключим първите няколко месеца когато вдигах температура след това нямах никакви проблеми....
Така няколко години....
Но от няколко месеца се върна старото положение...температура, сърцебиене, схващане на краката...много неприятно състояние....
Имали ли сте подобни проблеми ?
| |
|
Здравей!
Бях в подобно положение, когато бях на тярапия с Ребиф. Лекуващият ми невролог ми каза да направя изслевания ПКК, урина, АСАТ и АЛАТ и Ц-реактивен протеин. Оказа се , че показанията на АСАТ-а и АЛАТ-а са увеличени двойно и тройно , т.е. черният ми дроб си заминава. От тогава ми спряха Ребифа.
Не искам да те притеснявам или да те плаша , но е по-добре и ти да си направиш такивава изследвания , най-малкото за твое успокоение.
Желая ти успех и този проблем да се оправи!
| |
|
Правих си тези изследвания месец юни,, преди комисията на 4ти км...всичко си беше в норми....
Сега започнах както в началото....парацетамол 1 час преди инжекцията....така две инжекции нямам проблем....
Незнам на каква причина да заложа за проблема...
| |
|
Не знам какво да те посъветвам в такъв случай, но най-добре да се консултираш с лекуващият ти невролог или с лекар или сестра от МС центъра , където ходиш за този проблем.
| |
|
Засега вземам ПАРАЦЕТАМОЛ ...и засега нямам проблеми...да видим накаде ще тръгнат нещата...
| |
|
|
|
|