Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:11 16.07.25 
Здравна
   >> Множествена склероза
*Кратък преглед

Тема BETAFERONEнови  
Автор s_msМодератор (ентусиаст)
Публикувано24.08.13 20:47

Здравейте !

Имам въпрос относно БЕТАФЕРОН...

Слагам го от доста време...като изключим първите няколко месеца когато вдигах температура след това нямах никакви проблеми....

Така няколко години....

Но от няколко месеца се върна старото положение...температура, сърцебиене, схващане на краката...много неприятно състояние....

Имали ли сте подобни проблеми ?

Тема Re: BETAFERONEнови [re: s_ms]  
Автор stefo1977 (минаващ)
Публикувано28.08.13 17:28

Здравей!
Бях в подобно положение, когато бях на тярапия с Ребиф. Лекуващият ми невролог ми каза да направя изслевания ПКК, урина, АСАТ и АЛАТ и Ц-реактивен протеин. Оказа се , че показанията на АСАТ-а и АЛАТ-а са увеличени двойно и тройно , т.е. черният ми дроб си заминава. От тогава ми спряха Ребифа.
Не искам да те притеснявам или да те плаша , но е по-добре и ти да си направиш такивава изследвания , най-малкото за твое успокоение.
Желая ти успех и този проблем да се оправи!

Тема Re: BETAFERONEнови [re: stefo1977]  
Публикувано28.08.13 20:10

Правих си тези изследвания месец юни,, преди комисията на 4ти км...всичко си беше в норми....

Сега започнах както в началото....парацетамол 1 час преди инжекцията....така две инжекции нямам проблем....

Незнам на каква причина да заложа за проблема...

Тема Re: BETAFERONE [re: s_ms]  
Автор stefo1977 (минаващ)
Публикувано29.08.13 16:54

Не знам какво да те посъветвам в такъв случай, но най-добре да се консултираш с лекуващият ти невролог или с лекар или сестра от МС центъра , където ходиш за този проблем.

Тема Re: BETAFERONEнови [re: stefo1977]  
Публикувано30.08.13 20:43

Засега вземам ПАРАЦЕТАМОЛ ...и засега нямам проблеми...да видим накаде ще тръгнат нещата...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.