Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:44 16.07.25 
Здравна
   >> Множествена склероза
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема гамаглобулиннови  
Авторфифи (Нерегистриран)
Публикувано20.06.09 15:56

Здравейте!
Имам следната питанка- някой от вас ползвал ли е имуноглобулин? Нека ако има такива да споделят има ли ефект или не, как се чувстват?

Тема Re: гамаглобулиннови [re: фифи]  
Авторlucho (Нерегистриран)
Публикувано20.06.09 21:21

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=skleroza&Number=1942712144&page=19&view=collapsed&sb=5&part=

Тема Re: гамаглобулиннови [re: lucho]  
Публикувано20.06.09 22:31

Лъчо, ти правил ли си такива вливания? На каква цена ти излиза?

Публикувано21.06.09 14:46

Правил съм си, но ми ги е назначила доц. Конова, т.е. при всеки може да е различно. Най-добре разговаряй с нея. Телефоните и и имейла и ги има в линка, който пратих...в последните постинги

Публикувано21.06.09 16:36

Трябва да ходя до Плевен ли или може по телефона да даде указания и тук, във Варна да ми направят вливанията?

Публикувано21.06.09 17:22

Чуй се с нея и решете, какво ще правите, а за вливанията ,въобще, може и тук да ти ги правят/ във Варна при доц. Делева или професора от съседното 2-ро нервно - Минчев/. Имам позната във Варна, която всеки месец, в продължение на около 3 години си поставя имуновенин. Ако се съгласи, мога да я свържа с теб, но дай някакъв телефон или мейл, моля.
Аз самият нямам такъв продължителен опит.

Авторнeнka (Нерегистриран)
Публикувано22.06.09 18:49

Половинката е на имуновенин от 7 месеца и се чувства много добре – не сме имали криза, а неврологът заключи след обстоен преглед преди 2 мес., че има сериозно подобрение, не сме правили ЯМР. При уговорката, че успехите при лечение на МС ( а и на доста други заболявания) са строго индивидуални, ако имате финансова възможност - опитайте, желая Ви успех.
Lucho, Ви как се чувствате, колко често правите вливания и от колко време?

Тема Re: гамаглобулиннови [re: нeнka]  
Публикувано23.06.09 11:25

Аз се запознах сравнително късно с имуновенин и не го "правя" редовно. При положение, че съм го ползувал три пъти през определени не малки периоди, не мога да споделя някакви промени. Моя позната го ползува от около три години- всеки месец по 20-30 ампули и се чувства добре, но...може и форматана МС да и е по-добра - кой знае. Каквото и да е; познавам невролози, които не искат и да чуват за интерферони и усилено прилагат имуновенин, но има и хора, на които интерфероните помагат. Имуновенин поне е относително безвреден, но е нужно постоянство и финанси, естествено, в наличност.

АвторCтeфka (Нерегистриран)
Публикувано23.06.09 16:29

И колко струва-на месец-за лекарството?

Тема Re: гамаглобулиннови [re: Cтeфka]  
Публикувано23.06.09 17:29

Ще трябва, първо да уточниш, по колко ампули ще си вливаш, питаш в най-близката аптека, колко струва една и умножаваш по нужния брой. Лесно е :))))))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.