|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Ивайло Йорданов и МС...
|
|
Автор |
s_ms (член) |
Публикувано | 05.03.08 19:14 |
|
- Борбен човек си, какво става с болестта?
- Да чукна на дърво, засега съм добре. Не ходя на лекар, но всеки ден си слагам инжекции
Всички хора знаят за множествената склероза. През 1997 г. нарочно го казах. Доста хора се разболяват от нея. Можеше да скрия. Но като човек, като мъж бях длъжен да кажа пред обществото. Да вдигна аларма - има такава болест, съществува и е коварна, ако не се вземат мерки. Помня, лекарят в Лисабон, като ми съобщи, направо се разплака. Както обикновено всички знаеха, само аз не. Те виждат изследванията все пак. Докторът ми съобщава, а аз му отговарям: "Какво? Ще мрем ли?" Бях на 27-28 години. Е, притесних се. За Мария най-вече, беше на 3 години. Докторът каза, че за живота няма опасност, но за футбола - край. Обясних му, че просто не става. Идва световното през 1998 г., трябва да играя. Докторът пое голям риск. Призна: "Не мога да те спра, но трябва да почнеш да се лекуваш". Лек няма де, има стопиране. Инжекциите ги слагам от 4 години, всеки ден.
| |
Тема
|
Re: Ивайло Йорданов и МС...
[re: s_ms]
|
|
Автор | Ивaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.03.08 12:39 |
|
Стига с тоя Ивайло Йорданов , все фигури от футбола и фолка , добре , че Азис не е с тая болест , щото все такива хора са ни пред погледа , а другите , дето се справят някак си , даже много по-добре не са обект на медиите , за което сърдечно благодарим...
| |
Тема
|
[re: s_ms]
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.03.08 17:30 |
|
Велик е Ивайло и като човек,и като футболист.Жалко,че на такива хора като него се случват лошите неща.....Пожелавам му много щастие и да не забравя,че има и други едни хора,които го харесват не защото би седнал с тях на маса,за да им плати сметката и защото има пари и т.н.А защото има прекрасна усмивка и очи,които не се забравят..................
| |
Тема
|
[re: aз]
|
|
Публикувано | 07.03.08 17:33 |
|
Да можеше да го разбере,че е така.....
| |
Тема
|
|
|
Автор | lucho (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.03.08 11:47 |
|
Ей...влюбен(а)!:))))))))
| |
Тема
|
[re: lucho]
|
|
Автор | тoй (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.03.08 16:02 |
|
Мисля,че е влюбенА !
| |
Тема
|
[re: тoй]
|
|
Публикувано | 08.03.08 17:20 |
|
Не съм влюбена!Просто той е чудесен човек и има прекрасни очи............
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 08.03.08 17:24 |
|
Излъгах...
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ивaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.08 10:01 |
|
То пролет пукна , любовта се възражда , кой знае....
| |
Тема
|
[re: Ивaн]
|
|
Публикувано | 11.03.08 20:17 |
|
Влюбена!!!!!Ужасно много го обичам!!!Но дали и той го знае?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|