Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:52 15.07.25 
Здравна
   >> Множествена склероза
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема за токуданови  
Автор dito (непознат )
Публикувано12.04.07 10:54

някой ходил ли е там при техните невролози!чудя се дали не предлагат нещо по добро за нас!мисля си тия дни че заболяването ми го откриха по едно и също време с на ивайло йорданов футболиста и симтомите ни бяха единтични тогава а виждам и към момента аз колко съм влошен а той си е в спортна форма и все така да е почитател съм му!друг пример на известен човек е слави трифонов,диляна грозданова!та мисълта ми е че тези хора ги държат на крака а нас които ни лекуват с хлебарките по мизерните болници се влошаваме!

Тема Re: за токуданови [re: dito]  
АвторPokcи (Нерегистриран)
Публикувано12.04.07 11:33

Наистина ли Слави и Диляна Грозданова са болни от МС?

АвторДaни (Нерегистриран)
Публикувано12.04.07 12:46

Доколкото разбрах от служителите там , не изпълняват клинична пътека за МС

Автор dito (непознат )
Публикувано13.04.07 11:45

говоря най вече за консултация!защото гледах за псориазиса че там в токуда могат да го повлиаят и да осигурят комфортен живот!просто се убеждавам че въпреки всичко има нещо в цялата тая ситуация наистина известните хора се държат на краката и причината е или някви медикаменти или качествените доктори!

Тема А може би.....нови [re: dito]  
Авторgogo163 (Нерегистриран)
Публикувано13.04.07 19:51

... доста "много достоверна информация" просто е само клюка. За Ивайло Йорданов имаше потвърждение, но за другите?!?!

Тема Re: А може би.....нови [re: gogo163]  
Авторpipi (Нерегистриран)
Публикувано14.04.07 00:22

За Диляна Грозданова - също е вярно. Четох го някъде. Дори си спомням, че имаше един период /преди няколко месеца/, гледайки я редовно установих, че явно не беше добре и много заваляше като говореше, а и не изглеждаше както обичайно, просто имаше болнав вид. След това няколко месеца беше изчезнала напълно от екран. Сега е пак "на линия" и дай боже да е жива и здрава, а и на всички нас да сме така!

Тема Re: А може би.....нови [re: pipi]  
АвторДaни (Нерегистриран)
Публикувано16.04.07 11:58

Въпрос на възможности на организма . Има много хора , които са активни в живота, независимо , че са болни от тази болест.
Важното е да се научим да живеем с болестта , защото медицината като цяло е безсилна / засега / , като изключим поддържащите лекарства , които също индивидуално действат.

Тема Re: А може би..... [re: Дaни]  
Автор dito (непознат )
Публикувано19.04.07 12:07

смятам че МС е наистина много тежко заболяване но съчетано с лекарска некомпетентност става ужасно!в смисъл достатъчно е формата ти да е сравнително благоприятна и с компетентната лекарска намеса ще си караш на приятелски начала с болестта!колкото до ивайло йорданов лично съм се срещал да говоря по темата 98 г но почти не го занимавах защото бяха доста заети с подготовката за световното тогава за останалите само съм чувал!мисълта ми беше че неправилното лечение на пристъпите ни ни оставя доста следи след тях а и може би има какво да се направи по време на ремисия!точно затова питах за токуда защото ситуацията по редовите болници е доста зле докторите не са запознати с новостите и това си е!редовите невролози не се интересуват казват само нелечимо е и толкова да се молим за по добро развите на нещата!

Тема Re: А може би.....нови [re: dito]  
АвторEc (Нерегистриран)
Публикувано19.04.07 12:22

Откакто са ми сложили диагнозата и ми вляха кортикостероидите не съм се лекувала с нищичко. Въздържам се от сирене и много месо. Чувствам се добре, заболяването не ми личи вънщно, но все пак не съм същата пушка, каквато бях преди.
Не знам даби оглупяваме и забравяме, но снощи като гледах предаването по НОВА, в което момчето прибра 100 000, успях без проблем да отговоря на всички въпроси и си заслужавам стоте хиляди :))))

Тема Re: А може би.....нови [re: Ec]  
АвторИвaн (Нерегистриран)
Публикувано19.04.07 13:13

Това е от лезиите в мозъка , на повечето им се отключва ...интелигентността , макар , повечето от нас предви диагностицирането са я имали

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.