Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:48 15.07.25 
Здравна
   >> Множествена склероза
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Лечение! Лични наблюдения!нови  
Автор чyдoвищeтo (непознат)
Публикувано14.08.06 17:13

В тази тема споделям лични наблюдения! Не е шега или подигравка!
Това за което пиша е много лично и се притеснявам да го споделя!

Как действат хормоните и тестостерона на болестта и възможно ли е те да са причината за подобрението.

Наблюденията ми са, че след продължително (без определен график) приемане на мъжка семенна течност симптомите на болестта изчезнаха (краката ми бяха изтръпнали постоянно и често ме болеше глава). Не приемам никакви лекарства, бетаферона ми беше спрян преди повече от година, тогава имах симптомите които споменах. Сега водя пълноценен живот без никакви задръжки и симптоми няма.

Надявам се наблюденията ми да стигнат до специалист и да бъдат проучени.
Аз имам надежда в живота!

Абсурдно или не, ефекта е на лице.

Редактирано от чyдoвищeтo на 14.08.06 17:16.

Тема Re: Лечение! Лични наблюдения!нови [re: чyдoвищeтo]  
Автор prof.Tolpa (обикновен)
Публикувано14.08.06 21:27

Тук едни хора, също лекуват МС с тестостерон, макар и не толкова вълнуващо!

А тук, една теория обяснява връзката между МС и тестостерона.

За съжаление, материалите не са на български, нито на френски(!!!), а на английски.

А ти, продължавай все така. Според мен, от много задръжки и много акъл, сме на това дередже! (Напълно сериозен съм! ( Кактовинаги!)).

Тема Re: Лечение! Лични наблюдения!нови [re: prof.Tolpa]  
Автормм (Нерегистриран)
Публикувано14.08.06 23:02

В първият материал става ясно, че върху мъже тестостерона действа благотворно на познавателните функции и намалява степента на атрофия на мозъка, т. че мъже пак сте по-облагодетелствани от нас жените

А иначе аз също съм на едно мнение с теб за задръжките и акъла.

Авторddms (Нерегистриран)
Публикувано15.08.06 08:36

В книгата "Здраве от аптеката на Господ" се препоръчва втриване в областта на гръбначния стълб на смлени тестиси от младо, здраво животно (респ. тестостерон).

Тема Re: Лечение! Лични наблюдения! [re: мм]  
Авторчyдoвищeтo (Нерегистриран)
Публикувано15.08.06 15:17

Аз съм жена и ефект има. След два пристъпа краката ми бяха изтръпнали постоянно и често ме болеше главата, тогава взимах бетафетон. Сега нямам изтръпване на краката и не помня кога за последно ме боля главата.

Тема Re: Лечение! Лични наблюдения!нови [re: ddms]  
Автортaни (Нерегистриран)
Публикувано15.08.06 16:36

Втриване в областта на гръбначния стълб на смлени тестиси от младо, здраво животно го правех около 2 месеца, но полза нямах. Неудобството при това лечение е, че тестисите от животното трябва да са винаги пресни /не трябва да се вземат повече и да се слагат в камера, защото ефекта се губел/. Ако имате възможност опитайте. Успех.

Тема Re: TRIBESTANнови [re: мм]  
Автор lvolllМодератор (член)
Публикувано16.08.06 10:46

мисля че повишава нивото на тестостерона

пият го много спортисти за .. физическа издръжливост

доколкото знам е билков продукт
един блистер е 5лв.

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

Тема Re: TRIBESTANнови [re: lvolll]  
Автор prof.Tolpa (обикновен)
Публикувано16.08.06 13:30

Спортистите направо си бият инжекции с тестостерон. Особено културистите. Тестостеронът е този, който повишава мускулната сила и издръжливост, води до намаляне на мастните натрупвания и т.н.т. Затова и толкова често, елитните спортистки, особено в силовите спортове приличат на мъже. При мъжете пък, прекаляването с инжекциите води до спиране на собственото производство и закърняване на съответните органи. Това налага и най-вманиачените бодибилдери да спират с инжекциите от време на време и да минват на Трибестан. Информацията ми е точно от техните сайтове.
Веществото от което се прави Трибестанът се извлича от билката Бабини зъби. Евтина е и я има в билковите аптеки. Трабва обaче, да се изпие много чай, за да се постигне ефект като от едно хапче. Трибестанът не влияе пряко върху производството на тестостерон, а стимулира производството на друг полов хормон – лютенизиращ. Той вече, при мъжете способства производството на сперматозоиди, а при жените е с друго предназначение.
Пиша по памет, спирам за да не объркам нещо. Ако ви е интересно, ползвайте търсачките, в Интернет има доста информация.

АвторToдиko (Нерегистриран)
Публикувано17.08.06 10:16

Моите поздравления към Чудовището! Няма съмнение, че има връзка между МС и половите хормони. Експеримента в Лос Анжелес с 10 болни мъже, на които са втривали гел с тестостерон, е дал добри резултати. Естествено е да се очаква важно научно откритие за връзката между пинеалната жлеза, тимуса, имунитета и миелина, още повече като се има пред вид откритието на английски специалисти за наличието на наднормено количество алуминий в урината на болни от МС, както и недостига на силиций, който пък неутрализира силно увреждащия миелина алуминий и от друга страна може да е причина за "недоизграждане" на пинеалната жлеза.

Тема Re: Инфо за TRIBESTANнови [re: s_ms]  
Авторddms (Нерегистриран)
Публикувано17.08.06 16:33

Може би билката съществува и сред продуктите на д-р Милко Тошков?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.