|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Добър вечер
|
|
Автор |
danaia nn () |
Публикувано | 18.09.12 20:00 |
|
Идвам тук щото да не напиша някоя глупост там И да се успокоя де, че съм нормална Бързам да си взема един душ, малко се поизцапах и ... не се понасям нещо
Като дойда след малко бялата хавлия ли да си облека или светлосинята или синия халат. Вече имам ток, виждам се в огледалото, даже и четката си за зъби виждам. Дори мога да гладя
Вие с какво сте облечени
| |
|
Голяма мъжка тениска, трофей, мнооооого широк панталон, бял, зелена жилетка, че на балкона е хладно, а там готвя карфиол и броколи с бял сос
Всичко трябва да е красиво!
Не обичам халати, а хавлиите - само в бяло
Виж, кърпите за плаж са сини...
Ако ще гладиш, мИни и насам
| |
|
Халати не ползвам, само секси хавлиени кърпи за след баня...
Сега съм с черен панталонс и черна блуза една такава с голямо деколте, слебрист лек шал, (при мен е облачно).
Сега, това че мъжете са станали пухльовци (това за темата при съседите), ние си ги отглеждаме такива, няма какво да се оплакваме.
Ако си седим с маникюра, прическата и за нас няма работа
да видиш как половинките ще се задействат!
| |
|
Що да не изгладя, ако готвиш ти
А бельото?
| |
|
Циците къде са в тва деколте
Доматите не се ядат с коловете,на тиквите не се ядат листата-личен опит
| |
|
О съседите не знам с какво се хвалиха, не ги четох много
Това черно и сребристо много ми харесва. Нещо в косата носи ли това? В тия цветове.... клоня към черно
| |
|
Вземи глади стреч -копринени прашки...
Ще ме уморите значи!
| |
|
Шалът е на раменете, или пък завъртян като едно такова, абе като лигавник му викам аз...
(Да няма разни надничащи неща...)
Сребриста ми е и чантата и сандалите.
| |
|
Имаме сделка
Тя, Мелания ме псува, че дънки гладя, ама аз и чорапи и гащи гладя, е не и моите де
Ама найш кво правя три вечери с голям кеф?? Гледам ВИП Брадър и се кефя тотално.
Нека съм простак, нека съм .... който квото иска да ме нарече, ама е такова забавление! Вестниците Уикенд, Шоу и Галерия накуп, при това безплатно.
Изобщо няма да обяснявам за двете си виШи и т.н.
Гледам и се наслаждавам на паноптикума
| |
|
А, на чорапите какво им гладиш?
Не са ли вече всички гащи и чорапи стреч?
Абе, хора без работа, какво да кажа...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|