|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
Мирясах тука...
|
|
Автор |
half_educated (не съвсем) |
Публикувано | 28.03.04 10:39 |
|
Гледам, ослушвам се - една тишина....едно спокойствие цари тук...Блаженство! Най-после намерих свое местенце да подремна...самаМоля - тишинете пазина поне още една седмица, пък после....ще видим как ще я караме Сега ще нанкам...
Здравейте!
~не ми казвай какъв трябва да бъде добрия човек - ти бъди такъв~
| |
|
тука всички сме омагьосани. аз се чувствам като герой от приказка и по някой път ми се струва, че летя. само като почнат халюцинациите не е много готино, но и те са незименна част от омагьосването.
Кой пак кози в мойто лозе?
| |
|
сте младичките, всичко ви е като в приказка, като в магия, лесничко се заигравате и всичко ви е на 12 ...Познато ми е , сладък, мнооого познато...Мерси, че ме понагледа...Завивай ме ако се отвия, че един ишиас ме гази...ша ма довърши... В 16.00 пия кафе, със сметана, без захар. А тук има ли такива нещица?
А, завъртях се в сайтчето ти....хм, кефско йе!
| |
|
a, радвам се, че ти е харесал. иначе не пия кафе, както и всякакви кофеиносъдържащи напитки.
ама то и без това сега е 16:33, така че и да го правех, вече съм изпуснал времето.
| |
|
Бе...и аз реших да потърся рахат тук,ама...
Обичта може да дава много повече свобода, отколкото Любовта е способна да отнеме.
| |
|
Аааа, добре си е тук. Аз това търсех. Божкеее, колко е хубаво каквото търсиш, това и да си намирашЩастие неземно....
| |
|
Да,бейййййййй,такива сме сийййййййййй
Обичта може да дава много повече свобода, отколкото Любовта е способна да отнеме.
| |
|
Приятно е тук,спор няма...
Дори да си на верен път,ако просто седнеш на пътя ще те прегазят.
| |
|
Паяк, ти кво правиш в тоя клуб бе ?!?
So many idiots,so few bullets...
| |
|
пиша.
ПП: харесва ли ти на Paul Van Dyk - Nothing but you [Radio Edit]?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|