Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:18 16.07.25 
Поколения
   >> 60-160
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Я да видя сега кой е най-старият туканови  
Автор Блондинката ()
Публикувано27.07.00 14:47

интересуват ме вампири между нас казано, айде да се съберем и да се повеселим, а ????

Тема Какво ще правим?нови [re: Блондинката]  
Автор Румбурак ()
Публикувано27.07.00 15:29

Отдавна не съм се виждал с вампири. Блондинке ти вампир ли си? На колко мъже изпи кръвчицата?

Тема Ха, не може да бъде,нови [re: Блондинката]  
Автор Блондинката ()
Публикувано27.07.00 15:37

ма и тука ли имало живи :)))))) Не бе, не се притеснявай, аз не съм вампир, ама исках да проверя вапирите, нали разбираш :)))) Ти кръв пиеш ли, .....просто между другото питам ?????

Тема То се видя кой е най-печенишрият туканови [re: Блондинката]  
Автор .4еяшеи-осева $ester-fiel-d de ()
Публикувано27.07.00 22:41

hahahahahha-ahhhhhhh samo na 1000000000 godini sam ARE!!!!!!!!!!! i vie ste na po-jtolkova ### me off *******************************************************######-!!!!!!!!!!-++++++ 2+2-ravno na tele.......... tra-la-la

Тема То се видя кой е най-замотантия :))))))))нови [re: .4еяшеи-осева $ester]  
Автор Блондинката ()
Публикувано28.07.00 10:50

ххххххххххххххххииииииииииииииииииииииииииииииииииииххххххххххххххххххххххххииииииииииииииииихххххххххххххххххххххххххххууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу 77+264-0 ==============на мотана глава изпита от вампири хххххххххххххххххххххааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа............................................................................................... .............................................. .... ммммяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяууууууууууууууууууууууу

Тема Пия само кръв отнови [re: Блондинката]  
Автор Румбурак ()
Публикувано28.07.00 12:58

Блондинки.

Тема ми пий де, айденови [re: Румбурак]  
Автор Блондинката ()
Публикувано28.07.00 13:10

да те видиме как ще го направиш колко ще изпиеш и как ще се почувстваш след това хихихихххиххххихихихихихихиххихихихиххихих хахахахахахахахахихихихихихихиххихиххиххихи

Тема ми добре, ама..нови [re: Блондинката]  
Автор Румби ()
Публикувано29.07.00 20:30

аз смятям да пийна малко пък после да си ходя - с теб естественно .не няма да съм те изпил цялата само това което тече между краката ти по пълнолуние .ако искаш ще дойда довечера да ти покажа нещичко, ще мислиш, че сънуваш,но няма да е така ...ще летим... ще пием кръв...и пак ще летим.Хората мила моя нищо не разбират, знаеш ли от кога те търся! До след малко скъпа моя, когато застана до теб ще ме усетиш! Румбурак ти мълчи зада не ти се наложи и ти да осъзнаеш с малкия си мозък какво наричат вампир!

Тема аз съм най-старият тукнови [re: Блондинката]  
Автор Вампир ()
Публикувано29.07.00 20:33

Пия мила, разбира се, че пия!

Тема оооооххххххх, мили.....нови [re: Вампир]  
Автор Блондинката ()
Публикувано31.07.00 13:09

кккъъъдддддееееее сссииии ссскккъъъпппииииииии....... оооххххххххх........................

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.