|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  абе, купих си некъв пес   |  |  | Автор | Viper X (just a snake...) |  | Публикувано | 18.11.05 22:07 |  |  | 

и ми казаха, че бил шпаньол - и влизам тука да видя кво да му давам да тъпче, и какво заварвам................... ужасен съм

|  |  |  
             |  |  | 

здрасти :)

ако не искаш да ти извади душата, гледай да не го свикваш на кучешки храни- ще си разорен доста скоро ;)

трябва да видиш на колко месеца е, освен това с каква храна е свикнал до сега

ако в предишния си дом е свикнал на леберкез и говеждо- ще има няколко дни в които примерно дори няма да възприеме хляб с бульон като храна примерно- ще се прави на примиращ от глад и измъчен

хич да не му обръщаш внимание- най- лесно е, ако го свикнеш на хранене в което главно да има черен хляб- надорбен на хапки и- примерно някакъв бульон- от кости, супа, или пък смесен с консерва храна и топла вода

но, разбира се- зависи кое ти е по- ценно- времето, или парите за кучешка храна :)

при по- малки кучета като шпаньолите се препоръчва да хапват по два пъти на ден- сутрин и вечер- внимавай да не е 5 минути преди да си легнеш- че няма да те остави на мира иначе, ако трябва да го извеждаш :)))

ние тук общо взето сме обучени кинолози- имала съм над 10 кучета до сега- както и повечето пишещи тук- и отговаряме на въпроси всякакви, което разбира се, не пречи да имаме и всякакви теми на разговор ;)

разкажи за кучето и дай снимка :)))

Wanted to belong here
 But something felt so wrong here..

|  |  |  
             |  |  | 

не знам какво да разказвам за кучето.. както си ходех по бул. Сливница там в цинагската му част и некъв манго ми разправя - "бате, искаш ли да ти продам един пес, много е зъл" и аз викам "не ми требва пес бе, изчезвай, мангал!", ама той настоява и вика "ше ти дам 100 лева бе, земи го" и аз го земах... ама сега ми е жал да го изхвърля на улицата пък и не обичам уличните кучета..

май досега е ял стари обувки така като го гледам все към шкафчето с обувки търчи.. та аз не знаех каква порода е, ама тука съседа разправя, че бил шпаньол и аз му вярвам, щото съседа много ги разбира тия работи..

|  |  |  
             |  |  | 

а 100те лева? :)

пробвай с кебапче, няма да сбъркаш :)))

Wanted to belong here

|  |  |  
             |  |  | 

със 100те лева си купих ботуши

|  |  |  
             |  |  | 

ееех, искам и аз нови ботушки...

ок, де- ама нещо не разбирам- ако кучето е свикнало да яде обувки- не ми се вижда добра инвестиция точно това да си купуваш :P

Wanted to belong here

|  |  |  
             |  |  | 

Предполагам, ботушите ги е купил не да ги носи, ами да нахрани кучето...?!

|  |  |  
             |  |  | 

ххахахахах така може :)))

Wanted to belong here

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: абе, купих си некъв пес  [re: Viper X] |  |  | Автор | Omni (Celtic minded) |  | Публикувано | 19.11.05 02:24 |  |  | 

бул. Сливница там в цинагската му част

Сигурно се шегуваш. Сливница е може би най-европейската улица в България, ако не и в света.

|  |  |  
             |  |  | 

аз съм го затворил на балкона кучето с 2 пържоли и докато не ги изяде нема да го пусна..

а за нови ботуши - ми разкарай се малко по Сливница, може и на тебе да ти предложи некой куче и 100 лева

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |