|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
И съм аз най-хубава!
|
|
Автор |
eднa вeщицa (непознат
) |
Публикувано | 02.12.00 00:41 |
|
Най-хубава съм аз! Цялата в зелено блестя! Ще танцувам само с Принца, казвам ви това: аз съм най-красива на света! Холивуд екран ми даде, щото съм звезда! Най-зелена вещица съм аз на света!
Летя си на метлата, а насреща ми...
| |
|
ама не всеки може да ми види снимката!:)ррррр доволна изчезвам - фииииииййййййююю!
| |
Тема
|
Отг: Хубава и на метла
[re: eднa вeщицa]
|
|
Автор |
Heo (непознат
) |
Публикувано | 02.12.00 04:53 |
|
Трала-ла...
| |
Тема
|
какво искаш да кажеш?
[re: Heo]
|
|
Автор |
eднa вeщицa (непознат
) |
Публикувано | 02.12.00 22:45 |
|
нещо да не би да не ме харесваш?Като пък си толкова претенциозен сложи си една снимка, да видиш аз как ще ти припявам после: тумба-ла-лумба!!!!Вещица зелена пуши с лула и говори на Нео за красота. Тя го съветва: Нео, поспри недей да сменяш своите очи! толкоз тича ти туй стъкълце, ах!не! не го вади с ръце! Тъй ти подхождат тези зъби, метър и двайсе - даже Вампирът млъкна смутен, вперил е в Нео поглед притеснен. Змей ли е Нео или не е?
| |
|
che imash samochuvstvie. No zashto - zeleno? A krasotata ne e v zvezdite i cvetovete - tja e navsjakude:)
Stihcheto ti e sladursko:) Dnes te njama - no kogato go prochetesh - prijaten den i badi vinagi vse taka krasiba!
| |
Тема
|
Отг: И съм аз най-хубава!
|
|
Автор |
efir (минаващ) |
Публикувано | 05.12.00 11:20 |
|
Мила Вещице, моля те обясни ми как става номера - снимката ти да излезе в постинга? И как да изчезне. Ама много, много те моля - от чисто любопитство... Приятен ден и всичко хубаво на този свят е зелено!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tyti (непознат
) |
Публикувано | 06.12.00 14:11 |
|
Само едно не разбрах, защо си на метла като има къде къде по хубави предмети със почти същата "форма"
| |
Тема
|
[re: efir]
|
|
Автор |
eднa вeщицa (непознат
) |
Публикувано | 06.12.00 14:20 |
|
ще ти отговоря, разбира се:)))щото нали съм печена вещица, много моля да не се бърка с пържена! а и освен това съм най-хубава вещица, пък най-хубавите вещици са и най-добри, та: отиваш в профил и сменяш личната си информация в полето за снимка попълваш точния адрес на снимката, к си избрал/.а да бъде твой образ - щом ти се къса нещо си сбъркал/а в адреса, препиши го внимателно и имай предвид, че интервала в адрс всъщност е подчертаващо тире ето такова _ ми това е! благодарностите в злато!!!! ps: може и в диаманти
| |
Тема
|
[re: tyti]
|
|
Автор |
eднa вeщицa (непознат
) |
Публикувано | 06.12.00 14:24 |
|
хм! ти може и да не си разбрал, защо съм на метла, обаче от твоя постинг се разбра колко много глупав/а си ти!, хехехе:)))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tyti (непознат
) |
Публикувано | 06.12.00 14:30 |
|
а дано те бутне самолет -хахахааааа
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|