|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
kyrvi
|
|
Автор |
bog () |
Публикувано | 29.08.00 22:16 |
|
kyrvi-bedni i krasivi i tuppi i prosti balgarki
| |
Тема
|
kyrvi
[re: bog]
|
|
Автор |
God () |
Публикувано | 30.08.00 11:59 |
|
И казах им ще дойдат такива като тях които ще петнят името ми и ще разпръскват своята порочност и глупост по света.
| |
|
Амин!
| |
|
Ей, bog, не разбрах ти за майка си и баба си ли говориш?
| |
|
Що не си праснете по една чекия с лявата ръка, че да ви поолекне на божията съвест ?
| |
Тема
|
kyrvi
|
|
Автор |
? () |
Публикувано | 04.09.00 12:58 |
|
ЛЕВАЦИ.
| |
Тема
|
Отг: kyrvi
|
|
Автор | me (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.10.00 21:20 |
|
кон да ти го начука, тъп комплексар!
| |
Тема
|
|
|
Автор | ХХ (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.00 23:00 |
|
ТИ ДА НЕ СИ ПЕДАЛ БЕ? К'ВО ПРОТИВ ИМАШ К....ТЕ? ЕКСТРА СА СИ МОМИЧЕТАТА.ПРЕГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ! ..... ЗАПОЗНАТ С МАТЕРИАЛА.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Просто аз (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.10.00 18:54 |
|
Когато една жена си ляга с всеки е курва, а един мъж ако ги оправя всички наред - е пич, тарикат и т.н На мен пък ми е много гот да спя с различни мъже, но честно не се чуствам курва, напротив, да знаеш колко ми е гот:))))
| |
Тема
|
поправка
[re: Просто аз]
|
|
Автор | Опърничавата (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.10.00 10:52 |
|
"...Когато една жена си ляга с всеки е курва..." Когато си ляга с всеки и не взима пари за това, значи е полигамна и с повишено либидо и/или нимфоманка , което само по себе си не е лошо. Авторът на темата сигурно си мисли, че такива жени са глупави, че не искат съответното заплащане/компенсиране/спонсориране. Аз пък си мисля, че много български мъже не искат да си плащат за това и българките явно трябва да им дадат този урок, дори ако трябва и на поправителен да ги пращат.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|