|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Само туй ми липсваше
|
|
Автор |
Гого () |
Публикувано | 23.08.00 16:42 |
|
Залях си клавиатурата с Coca Cola. В тази жега, докато се почеша и тя поизсъхна и стана хубаво лепкава. Натискам клавиш и той не ебава да се връща. Спрях по едно време - ама к'во от туй? Да бях излял водката - лесно щеше да се изпари. Ама туй американско изобретение - не вярвам. Какво да правя? Първото, което ми идва в простата глава е да излея цялата останала водка. Ще ме заболи сърцето обаче. Предложете нещо по-елегантно.
| |
Тема
|
Само туй ми липсваше
[re: Гого]
|
|
Автор |
Татко () |
Публикувано | 23.08.00 16:58 |
|
Залей си я с Пепси кола. Знаеш, че се конкурират и направо ше се самоизядат, и клавиатурата ше ти стане чиста като новородена... па ако искаш може да си направиш коктейл, сипи отгоре водката (ама не сичката, да не ти е силно), колата малко ше се разтвори, облизваш, изтрезняваш и продължаваш :)))))
| |
Тема
|
Само туй ми липсваше
|
|
Автор |
Гого () |
Публикувано | 23.08.00 17:09 |
|
Сериозно питам, пък ти се бъзикаш. Ще пробвам все пак. На теб да ти я залеят със сярна киселина!
| |
|
Ще трябва да я разглобиш:)) - с Пепси не става - зарежи го таткото - освен това родителското тяло не винаги се слуша (или поне с половин ухо). Водката не я хаби напразно:)))
| |
Тема
|
Само туй ми липсваше
|
|
Автор |
Илюзия () |
Публикувано | 23.08.00 21:40 |
|
Махай я таз (клавиатурата де) и бягай до първия магазин за клавиатури....хехехе като нова ще ти бъде
| |
Тема
|
Izpolzvaj bira - hem ste se zapeniavchi
|
|
Автор |
Bokser () |
Публикувано | 24.08.00 00:37 |
|
pak ako ne pomogne - ima i magazini
| |
|
много добре помага за лъскане на полирани мебели кафе без захар
ама за тоя проблем май най-добре е да идеш до най-близкия магазин за клавиатури
а аз какво да правя като мишката ми не иска да яде вече сирене?
| |
Тема
|
Препоръка
|
|
Автор |
M.K. () |
Публикувано | 24.08.00 12:58 |
|
Пийни си водката и ако е в подобаващо количество, едва ли после ще ти пука за клавиатурата :))
| |
|
opaskata, ama gledaj da ne obarkas da hvanes nesto drugo.
| |
|
mmm mi.....izligi ia....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|