Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:48 19.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Шантав клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Само туй ми липсвашенови  
Автор Гого ()
Публикувано23.08.00 16:42

Залях си клавиатурата с Coca Cola. В тази жега, докато се почеша и тя поизсъхна и стана хубаво лепкава. Натискам клавиш и той не ебава да се връща. Спрях по едно време - ама к'во от туй? Да бях излял водката - лесно щеше да се изпари. Ама туй американско изобретение - не вярвам. Какво да правя? Първото, което ми идва в простата глава е да излея цялата останала водка. Ще ме заболи сърцето обаче. Предложете нещо по-елегантно.

Тема Само туй ми липсвашенови [re: Гого]  
Автор Татко ()
Публикувано23.08.00 16:58

Залей си я с Пепси кола. Знаеш, че се конкурират и направо ше се самоизядат, и клавиатурата ше ти стане чиста като новородена... па ако искаш може да си направиш коктейл, сипи отгоре водката (ама не сичката, да не ти е силно), колата малко ше се разтвори, облизваш, изтрезняваш и продължаваш :)))))

Автор Гого ()
Публикувано23.08.00 17:09

Сериозно питам, пък ти се бъзикаш. Ще пробвам все пак. На теб да ти я залеят със сярна киселина!

Автор Music fan ()
Публикувано23.08.00 17:45

Ще трябва да я разглобиш:)) - с Пепси не става - зарежи го таткото - освен това родителското тяло не винаги се слуша (или поне с половин ухо). Водката не я хаби напразно:)))

Тема Само туй ми липсваше [re: Гого]  
Автор Илюзия ()
Публикувано23.08.00 21:40

Махай я таз (клавиатурата де) и бягай до първия магазин за клавиатури....хехехе като нова ще ти бъде

Тема Izpolzvaj bira - hem ste se zapeniavchiнови [re: Гого]  
Автор Bokser ()
Публикувано24.08.00 00:37

pak ako ne pomogne - ima i magazini

Автор едно ку-ку ()
Публикувано24.08.00 01:36

много добре помага за лъскане на полирани мебели кафе без захар ама за тоя проблем май най-добре е да идеш до най-близкия магазин за клавиатури а аз какво да правя като мишката ми не иска да яде вече сирене?

Тема Препоръканови [re: Гого]  
Автор M.K. ()
Публикувано24.08.00 12:58

Пийни си водката и ако е в подобаващо количество, едва ли после ще ти пука за клавиатурата :))

Тема Drapni ia za .....нови [re: едно ку-ку]  
Автор Bokser ()
Публикувано24.08.00 13:29

opaskata, ama gledaj da ne obarkas da hvanes nesto drugo.

Тема neprilichno predlogenieнови [re: Гого]  
Автор bezsramniza ()
Публикувано24.08.00 15:12

mmm mi.....izligi ia....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.