|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
rokoko544 е лъжец и мръсник
|
|
| Автор |
FllerO99 (mind machine ) |
| Публикувано | 21.12.15 22:58 |
|
|
пес такъв доста словесни шутове ти се очертават от тук насетне от мен.
| |
|
|
|
Искаш да кажеш, че ти и Кафето сте гнусни лъжци, защото прехвърляте вината на дира, а истината е, че на хората им доскуча от вас и затова избягаха.
| |
|
Тема
|
Re: сега ще бъдеш унищожен тук
[re: rokoko544]
|
|
| Автор |
FllerO99 (mind machine ) |
| Публикувано | 21.12.15 23:37 |
|
|
За Кафето аз не отговарям глупако, а хората мен лично изобщо не ме интересуват. Аз за разлика от теб не съм мелез между човек и уличен пес и не търся публика никъде ни тук в нета ни навън в реала. А ако целя унищожението на нещо било то и информационна система в интернет то е логично да се предположи че рано или късно ще успея. А колко народ е бит, ебан словесно и обруган лично от мен за 14 години ти е бедна фантазията...
| |
|
|
|
Като модератор трябва да се държиш прилично, да даваш пример на останалите клубари, иначе Киро може да те накаже, а ти не искаш това нали?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
FllerO99 (overt the enemy) |
| Публикувано | 22.12.15 00:15 |
|
|
Не разчитай на това, Киро е изключително уважавана от мен личност с която се съобразявам но все пак тук балансът диктува унищожението ти заради твоя лъжа в клуб на Разведените. Пусната днес лъжа на тема жени - нещо което не само че не ме интересува но и направена след безпричинното ми изгонване и от там. Сиреч ти вадиш нож в гърба на умряла котка но нали се сещаш че совите не са това което са....
| |
|
|
|
Значи те интересуват педали?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
FllerO99 (overt the enemy) |
| Публикувано | 22.12.15 00:26 |
|
|
позна само че обесени педали
| |
|
|
|
В смисъл с двойно по-големи курове от твоя, примерно 20см. Няма ли да ги поцокаш?
| |
|
|
|
всъщност си прав, копеле.
| |
|
Тема
|
Re:признат грях, половин грях
|
|
| Автор |
FllerO99 (crocked cross ) |
| Публикувано | 22.12.15 07:22 |
|
|
Поздравления!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|