|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Правя секс с демони - ами СПИН?
|
|
Автор |
ConorJames (непознат
) |
Публикувано | 14.02.14 01:12 |
|
Правя секс с мъжки ,женски и безполови демони на име Амилия, Жети, Васи и Лоран. Тези от груповите не ги помня. Сношението с демони не става с пенис или вагина, става чрез електрически заряд, който преминава през цялото тяло и оргазмът е много по-силен от всеки който сте изпитвали със човек.
Обаче тъй като демоните малко говорят, а тези които говорят говорят фарисейски, асирийски, фарси и някакви други непознати езици. Как мислите, дали в демоничният свят вирусът на СПИН е разпространен или там има някакви други вируси? Например някаква нелечима форма на малария или демоничен сифилис?
оят най-страстен любовник от това което е говорил съм чул несвързано нещо като "угж задада шазане ната", което не знам какво значи, но звучеше мило и романтично. Някои на свети валентин са с един, а аз съм със цялото войнство на подземния свят. Е завиждайте!
| |
|
Има вируси.Водят до демонично оглупяване.Не бъркай в контактите с гола...с каквото бъркаш.
| |
|
спинът се вирее във въздушна среда, така че споко. А и демоните са безсмъртни, демек резистентни;)
| |
|
Тая тема е много весела
а в кой край на България се осъществява секса с Демони
ако на мен ми се прийска да знам къде е по-висока концентрацията
| |
|
Както ми описваш работата, предпазването е същото както при обикновенният секс - гума.
Аз оня ден сънувах, че забивам зелена извънземна с огромни очи. Защото съм на друга планета много отдавна /на дежурство/ и там човешки жени няма.
Не стигнахме до действия, но твоята тема повдига въпроси, ако имам подобен сън.
| |
|
.....ох!
Малииии какво имало по света!!!!!
| |
Тема
|
Re: Правя секс с демони - ами СПИН?
[re: azshoko]
|
|
Автор |
Arhangela (Архангел) |
Публикувано | 23.03.15 21:04 |
|
...ти пък ??? Не си ли правила секс с демон ???? Аз преди време с една дяволица....
#СЪБЛЕЧИСЕБЕ
| |
Тема
|
Re: Правя секс с демони - ами СПИН?
[re: ConorJames]
|
|
Автор |
yetti (ентусиаст) |
Публикувано | 24.03.15 18:44 |
|
ебаси силната тема!
за сега само ще чета, още не мога да се включа.
а някакви техники за секс с демони?
| |
|
тухла - и нещо за изтрезняване на сутринта
| |
|
... и намаляване на опиатите....
#СЪБЛЕЧИСЕБЕ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|