Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:05 16.11.24 
Хоби, Развлечения
   >> Шантав клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Имам проблем с шантава жена.нови  
Автор KAЛИKCTO ()
Публикувано02.12.08 22:41

Здравейте, аз за първи път посещавам този клуб и не знам точно за какво пишете тук, но реших, че е подходящ за моя проблем.

Аз съм на 22 години и преди 2 седмици си хванах гадже. Момичето е на 16. Тя е висока около 177см. на килограми е около 50 - 52 не повече. Има черна дълга коса и сини очи. Много е сладка. Печена е, може да се говори за всичко с нея. С една дума голяма мацка.

Досега аз съм ходил с момичета на моята възраст и гледам да се съобразявам с нея. В смисъл, че не я притискам прекалено много. Въпреки това дойде и момента, в който трябваше да е нашата първа целувка. Беше много романтично. Аз се приближих към нея, затворих си очите и посегнах да я целуна, тя разбра намека и откликна. Тъкмо и тя се приближи към мен, но усетих лоша миризма. Аз се отдръпнах леко, но тя ме гушна и ме целуна. Оказа се, че мирише на неизмити зъби. Аз си казах на ума, че може да е яла нещо или не е имала време и забравих за случката, но на другия ден всичко се повтори. Това е доста неприятно. Започнах да я черпя с дъвки и проблема се реши поне от към миризмата, но не и от към нечистоплътността.

Аз много я харесвам. На външен вид е много хубава, харахтера й ми допада, тя също ме харесва много, но някакси не мога да се примиря с проблема. Кажете ми какво да правя.

Тема Re: Имам проблем с шантава жена.нови [re: KAЛИKCTO]  
Автор Last Roman (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано02.12.08 22:46

фани една четка и й изчисти зъбите най-накрая. Или й намекни деликатно, че ще си има проблем със стоматолога, ако не си мие кътниците редовно.

Срах лозе пази.

Queen's only

Тема Re: Имам проблем с шантава жена. [re: KAЛИKCTO]  
Автор ГHOM БE3 ПИШKA (КУК)
Публикувано02.12.08 22:56

Дано се бричи под мишниците,задника и предника,че ше имаш големи проблеми

Автор morskiq56 (непознат )
Публикувано02.12.08 23:16

Дай да видим за к'во става дума - лош дъх или нечистоплътност?Лошият дъх не винаги е резултат на немити зъби или на това,че си ял нещо смрадливо,например шкембе-чорба.Просто лош дъх!Нали разбираш - такъв си е организмът,просто има някакъв дъх.А ако става въпрос за нечистоплътност,проблемът се решава много лесно.Щом като майка и не я е научила да подържа някаква лична хигиена,хващаш я за яката,смъкваш всичко от нея,вкарваш я в банята,измиваш и зъбите,гъза,путката,ушите,носа,абе,изкъпваш я баш както си трябва.След това и показваш за какво са предназначени жените.На другия ден - пак.И така,докато се научи за какво служи водата и какво е основното предназначение на жените.
Ами то е срамота,бе!Младо хубаво момиче,и да смърди...............

Тема Хахаха, Гноме, взе ми думите...нови [re: ГHOM БE3 ПИШKA]  
Автор deimiana (дим, пушек)
Публикувано03.12.08 17:26

след като не си мие зъбите, не ми се мисли надолу какво е... Освен да отиде да работи в рибарски магазин, може да мине метър с миризмата.

Тема Re: Имаш проблем с глупава жена.нови [re: KAЛИKCTO]  
Публикувано03.12.08 17:34

.. Която не е научена да поддържа елементарна хигиена и не се замисля дали вони или не. Наистина е срамота, на 16 години такава гнус, но пък като не са я възпитали родителите, какво да се прави? Обясни и го мило и нежно, пък ако ти се фръцне или обиди , по-добре по-рано да се отървеш от такова чудо. Като за начало и подари паста и четка за зъби, даже добави освежаваща вода за уста. Може пък да и хареса. Ебаси.. 4 годишния ми син си мие зъбите сутрин и вечер, къде с подсещане, но предимно сам.. Сещам се за една нечистоплътна наша съученичка, която си вонеше приемливо, но направо СЕ УСЕЩАШЕ УЖАСНО, когато и идваше цикъла. Не искам да те плаша, дано не е чак такъв случая.

Автор бaмaмaтa (непознат )
Публикувано04.12.08 08:31

Глей сега : първо - требе да я заведеш на дофтор да и оправи обонянието ;второ - да и разясниш , че водата освен за пиене е и за миене ; трето - влезте в банята и нагледно и покажи за кво иде реч ; четвърто - не забравяй да я светнеш , че тъз процедура са върши ката ден/ сутрин и вечер , в горещи дни и по често/. Успех!!!!!!!!!!!

Тема По тоя случай- един вицнови [re: бaмaмaтa]  
Публикувано04.12.08 18:51

Затътря се един пич на доктор, и си излага направо проблема:
- Дофторей, непрекъснато пърдя! Ама си пърдя много тихо, и вобще не мирише! Но всички около мене се оплакват, и ме насилиха да отида на доктор...
Доктора го погледнал, предписал му едни хапчета, и му казал да дойде другата седмица.
След 7 дена:
-Докторе! Пак пърдя като изоглавен, обаче вони ужасно!
Доктора си записал нещо и промърморил: Така.... обонянието го оправихме, следва слуха... после ще видим червата...

Тема Re: По тоя случай- един вицнови [re: deimiana]  
Автор бaмaмaтa (непознат )
Публикувано04.12.08 19:01

Решил лъва да събере всички животни от гората на съвет.
Сабрали се животните, само пора го нямало.
По едно време пора пристига но се спънал и паднал в путката.
От тогава животните се чудят дали путката смърди на пор или пора на путка ..

Тема Re: Путката животно ли е?нови [re: бaмaмaтa]  
Автор morskiq56 (непознат )
Публикувано04.12.08 22:06

И още един виц:

Отива Ева при Господ и му казва:
- Господи,пикае ми се,но няма как да се изпикая.....
Замислил се Господ,огледал се,гледа хвърчи един щъркел.Протегнал ръка,гепил го и му казва:
-Блъскай с клюна между краката на Ева,да и направиш една путка,да има откъде да пикае.........
Започнал щъркелът,чукал с клюна,по едно време пробил дупката,шурнали едни кърви,опръскали му клюна.От тогава на щъркела клюнът е червен,а на Ева от путката периодически и тече кръв.
Притеснила се Ева:
-Господи,ще ми изтече кръвта,ще умра...........
Замислил се Господ,огледал се,гледа една маймуна подскача по дърветата.Протегнал ръка,гепил я и и казва:
-Сядай тука на Ева на путката и натискай здраво да спре кръвта..............
Седнала маймуната,натиснала здраво задника и седи.Минало време и Господ казал:
-Хайде,кръвта спря,ставай и си отивай!
Понечила маймуната да стане,ама кръвта се била съсирила и гъзът и залепнал.Тогава Господ я гепил и рязко я дръпнал.И козината от гъза на маймуната останал на путката на Ева.
И от тогава Ева има вълна по путката си,а гъзът на маймуната е гол.........

Дали е виц,или легенда............

Ако някой е чел Библията......................

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.