|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
Намерена е каса бира.
|
|
Автор |
Гeo, rpaф (старо куче,вече) |
Публикувано | 29.03.08 22:11 |
|
На изгубилия я ...
... сърдечни благодарности !!!
Като ми пееш, Пенке ле ...
| |
|
..е напълно в състояние да загуби каса бира.. празна каса бира..
| |
|
Еееее ако ПРАЗНАТА каса от бирата е дървена, а не пласмасова, моля дайте ми я на мен. Ще си правя ламперия в гаража.
| |
|
..ти в кой век живееш?
| |
|
Еми попринцип в края на 19 век, но винаги съм харесвал барока.
| |
|
Касата е пласмасова, бутилките са пълни и който я намери ако обича моля да ми я върне. Изпуснах я без да искам , че нали дет казват хората две каси бира под една мишница е трудно да се носят. Та така ако обичате върнете си ми бирата . За награда давам една кисела крастевичка.
| |
|
Изпита е вече ...
Като ми пееш, Пенке ле ...
| |
|
Сега трябва да дадеш обещетение на заЯка. Напримерно една бутилка БЪРБЪН, една ДОН ПЕРИНЬОН и ЕДНА ДЖОНИ УОКЪР!!! Понеже съм в защита на за ЗАЙО предполагам, че той ще ми даде 99,9% процента от полученото обещетение. А аз естествено няма да го сподела с никой!!! НАЛИ СЪМ СИ ПИНГВИН
Редактирано от ПИHГBИHO на 30.03.08 22:29.
| |
|
Колко е 99, 9 % от нищо? А и надали, ша остане нещо за тебе , ако пингвинката научи, за пъкления ти план , да лишиш от единственото и удоволствие една бедна , гладна, самотна , измъчена душа? Бира отдавна не ми се пие, обаче уискииииииииииии, но около мен всички да му се невиди са трезвеници .
| |
Тема
|
Re: Намерена е каса бира.
[re: Гeo, rpaф]
|
|
Автор |
3aeka (пухкав) |
Публикувано | 30.03.08 22:45 |
|
Ааааааааааааааааааа , аз чак сега зацепих/ български реотан , кво да ме праиш / . Ти да ме прощаваш , ама дали си мислеше днеска да черпиш с мойта вчерашна бира? И понеже си я припознах , ти реши да се отчетеш подобаващо . Жив и здрав, и прощавай за пиячката. Успех и за днеска лека нощ, че ми отнемат компа.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|