|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Защо Добри е педераст?
|
|
| Автор |
Д.Бoжилoв (минаващ) |
| Публикувано | 08.04.07 16:17 |
|
|
Редактирано от Maймyнa на 09.04.07 08:57.
| |
|
|
|
... има ли нещо, за което да НЕ се е кандидатирал ?!?
Искате ли да го избереме на някакъв отговорен пост ...
За Министър-председател на Всемирните потайности да речем ?!?
Или нещо още по-хубаво, ама не успявам да го измисля в момента - айде помагайте, де !!!
Говори си,не ми пречиш
| |
|
Тема
|
Re: Абе, тоя Добри Божилов…
[re: Гeo,rpaф]
|
|
| Автор |
ПИHГBИHO (КРАЛСКИ ПИНГВИН) |
| Публикувано | 08.04.07 23:54 |
|
|
Аз предлагам да го сложим на по-отговорен пост - да брои колко вуци има и колко овци има,защото ако овците са повече от вуците ще ги изтрепят.За всеки вук по една овца и за всяка овца по вук.А ако успееме да ги накараме да се възпроизпроизвеждат ще е екстра.Кръстоска от овца и вук.БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОЛУЧИ ГРАДИНСКИ ВУК!!!
АЗ ПРОДАВАМ ЕДИН ГРАДИНСКИ ВУК ОТ МЕЗОЗОЙСКАТА ЕРА,но не знам дали е чистокръвен.
®
| |
|
|
|
Щом е от мезозоя, просто нема начин да не е чистокръвен !!! Виж ако беше от палеозоя щях да се усъмня ......
А този Добри дали е добър на броенето, как мислиш ? Ако фане да обърква и земе та тури вук с вук или, недай боже, уфсъ с уфсъ........а, кошпрайм тогава?
Говори си,не ми пречиш
| |
|
Тема
|
Re: Нема начин да не е !!!
|
|
| Автор |
| Публикувано | 09.04.07 00:10 |
|
|
Е,за туй не се бях замислил.Както ти каза в едно от миналите ти мнения,че ще ходиш в клуба за вечни размисли или там както се казваше,но май и аз трябва да го посетя.
Но пък ако ги сгреши в броенето най-много да направим някое ново научно откритое-кръстоска межу вук и вук или овца с овца.Досега такива породи не са били крестосвани.А акоп не ме лъже пингвинското ми мозъче,май бяха клонирали една овца,която се казваше Доли,но тя пък умря.
®
| |
|
|
|
... да клонираме бай ти Добри, та да видиме колко ше изкара, а ???
А първоначанния замисъл дали ще изглежда така :
Говори си,не ми пречиш
| |
|
Тема
|
Re: Що па да не фанеме ...
|
|
| Автор |
| Публикувано | 09.04.07 00:20 |
|
|
По моите изчисления би трябвало да изглежда точно така,но въпросът е как ще изглежда когато му острижем вълната,за да си изплетем по две фанели. А МОЖЕ и по една капа.
®
| |
|
|
|
овцата требе да изглежда те така :
а после - така :
Говори си,не ми пречиш
| |
|
Тема
|
Re: За 2 фанели и 2 капи
|
|
| Автор |
| Публикувано | 09.04.07 00:31 |
|
|
Тези овци са мазало!!!
®
| |
|
|
|
си е точно за тук.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|