|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Предлагам ви...НА ВАС..
|
|
Автор |
ПИHГBИHO (КРАЛСКИ ПИНГВИН) |
Публикувано | 17.02.07 08:58 |
|
Здраве желая!
Аз ви предлагам напишем по една сапунка.Това предложение преди време беше предлагано от Мамуна,но за съжаление не се осъществи.
УСЛОВИЕ:
Да се напише само идеята за сапунка,за да се добие само представа за развитието на действието.А най-важмото е да се извадят всички участници в ,,Шантав клуб,, в колонка и срещу всеки да се напише каъв ще играе във филма.И естествено,че трябва да има лоши и добри герои.Вие си знаете кой ще е добър и кой лош.Трябва да се напише,че някои са женени,но тяхната любов е невъзможна,защото тя обича друг и т.н.
Който има желание нека да напише и цяла сапунка!
ВСИЧКО,КОЕТО ЩЕ БЪДЕ НАПИСАНО ДА НЕ СЕ ПРИЕМА НАСЕРИОЗНО!!!
<P <P <P Редактирано от ПИHГBИHO на 17.02.07 09:09.
| |
|
Такааааа, аз имам честта да съм първата с идея...ей, май ставам за сценарист, а?
1. Искам аз да съм една от героините, която идва в селцето или градчето от девически пансион и има горещото желание да се дообразова и да стане архитект.....
2. Не трябва да имам любовна връзка с най-най-главния герой, около когото се движи действието, защото моята майка в младините си е изневерила на съпруга си, и то с бащата на главния герой, така че се оказваме брат и сестра-може да имаме само емоционална привързаност или неосъществена връзка, защото той междувременно се влюбва в главната героиня.
3.Аз трябва да се влюбя в селския доктор, който е нещаство женен за една луда. Той е с нея от съжаление и не иска да я напусне, въпреки че ме обича-явно е морален човек(също така млад и красив!!!).
4. Затова, страдайки от нещастнава си любов, аз отивам в Столицата, където завършвам образованието си и след няколко години се връщам в градчето...Само че не съм сама, а с дете-детето на доктора.... Срещам го случайно, докато разхождам момченцето си (задължително момче, може и близнаци) и се скарваме..Но нещата се развиват и заглаждат някак си, и покрай преживалиците на моя брат (ама кой ще е той?) и аз преживявам разни работи-могат да отвекат детето ми и с доктора да го търсим заедно, но накрая лудата съпруга на любимия ми се опитва да ме погребе жива под една строяща се сграда...Оцелявам, докторът се грижи за мен и праща съпругата си в лудница. Получава и развод. Така след много перипетии, които ще добавите и вие, се женим и отиваме на меден месец...
5.Случва се обаче нещастие-самолетът се приземява аварийно в джунглата и аз изчезвам за 4 месеца-загубила съм паметта си и живея с едно племе индианци...Мисионери обаче ме откриват и ме познават, връщат ме на съпруга ми-аз най-накрая си връщам паметта и забременявам пак.
Накратко това е моята роля!
Tell the truth and run!
| |
|
..да направиш една сапунка на целия клуб.. Марш да стържеш сапун!
Търся запазена сигнатура до 100 символа. Може да има и Markup.
| |
|
на лудата жена на доктора!!!
Ако не ме одобрявате,мога ли да изиграя близнаците? Или поне селския глашатай с тъпана?
Говори си,не ми пречиш
| |
|
Добре, де, избери си роля най-накрая и вложи малко емоция и случки в сценария-нямам желание само аз да пиша......Нали това е клуб все пак..няма само аз да стържа сапун!!! Равенство, свобода, братство!!! Няма проблем и да си близнаците, въпреки, че ще трябва да се правиш на стресирани хлапета, но те трябва да са в...по-крехка възраст (ако разбираш какво намеквам...)
Tell the truth and run!
| |
Тема
|
Re: Бисквитката иска тази роля!!!!
[re: SweetBiscuit]
|
|
Автор |
3aeka (пухкав) |
Публикувано | 19.02.07 00:01 |
|
Аз може ли да бъда майка ти?
| |
|
Последния сериал,който следих беше "Малкълм",ама и него от дъжд,на вятър. Нямам понятие от латино-сапунки,не ги гледам щото ми излиза пяна на устата от тях. И затова ми е толкова трудно да вляза в роля,а по отношение на емоциите нам кво ми става,ама все на простотии ме избива,пък това начинание е сериозно и отговорно.......
Май ще взема да се откажа от роля,но мога да казвам :"Клапа....Дубъл..." и други такива.Или може да поема суфльорската функция,че ми е силна сценичната треска и ако играя близнаците,ще приличат на ония двамата от ZZTop и съвсем определено няма да изглеждам на крехка възраст
Говори си,не ми пречиш
| |
Тема
|
Re: Аз ти предлагам..
[re: Maймyнa]
|
|
Автор |
TЮЛEHO (ПИНГВИНоЕБЕЦ) |
Публикувано | 19.02.07 12:08 |
|
ши са омаже целият бе с малките крилца как ше търка
<--- ТЪРСЯ ДА ГО ЕБНА
| |
|
Прав си- крехка душа като теб може и да не се справи със сериала, но защо не пробваш поне-ако не ти харесва или не се справяш, ще те убием, или ще те пратим на почивка за 20 години, докато героят ти умре сам от естесвена смърт някъде на Бахамите....Не се тревожи, че не си навътре в латиносериалите-изгледаш ли един, значи си гледал поне 75 % от всички...Аз по принцип не гледам такива сериали, предпочитам "Монк", "Безследно изчезнали", "От местопрестъплението", както и крими-поредиците на Discovery и Reality, и Foxcrime, ама все пак имам някво въображение за латиносаги
Не се притеснявай, ще помагаме за твоята роля.....само си избери кой да си!
Tell the truth and run!
| |
Тема
|
Re: Бисквитката иска тази роля!!!!
[re: 3aeka]
|
|
Автор |
SweetBiscuit (може и горчива ) |
Публикувано | 19.02.07 22:55 |
|
Добре де, ама защо ме питаш мен-ако искаш, бъди майка ми! Само че почни да създаваш малко действие, малко преживелици-например за изневярата ти с бащата на моя брат, който пък може и да е бил вдовец или пред овдовяване (съпругата му да е била в болница и той да не е успял да сдържи мъжките си страсти....)
Tell the truth and run!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|