Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:16 08.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Шантав клуб
*Кратък преглед

Тема влюбенонови  
Автормaймyнka (Нерегистриран)
Публикувано16.10.06 21:59

Седя си и не си върша работата. Прегледах всички любими сайтове, проверих електронната поща 100 пъти, пих кафе, говорих с колеги за работа и други, мъчих се да работя - не става, мисля ... за теб, около теб, не за теб и после пак за теб... Уф, няма кой да ми свърши работата, дето всъщност я обичам, понякога. Теб те обичам, много и, по-скоро, непрекъснато. Просто така те обичам, без да знам ти какво мислиш за това. Не ме питай как издържам, даже ми е приятно. Обичам да мисля за нас заедно. Знам, че може би няма да се случи да сме на един континент в близките години, но ми харесва да те сънувам през деня до мен. Гледам те в очите (и ти мен), някак си ме галиш с поглед и ми говориш, и галиш ръката ми (с твоята), просто така... Не ти пиша вече (и ти на мен), не че няма какво да ти кажа - нещата се случват, забелязвам ги все така с малко закъснение или ги предусещам, но часовника ми все не е в час с хорския - изпаднала съм в мълчалива трансмисия. Понякога си мисля, че ми е скучно да живея на момента, тогава нищо няма смисъл, а просто се случва и аз отказвам да го видя. Ще ми се смееш, знам, ще ми кажеш, че там ми е грешката и, че и без друго нищо няма смисъл без моя ... Мисля си, че може би ти давам смисъл, за да имам някакъв смисъл... Ще ме пратиш да чета Еко, знам, била съм на острова, но ти не си там. Обичам те, наистина.

Тема Re: копирай ..нови [re: мaймyнka]  
Автор rococoro ()
Публикувано16.10.06 22:41

.. го. и му го пусни по пощата. може да се окаже, че обикаля същия остров, ама не смее да се огледа, за да те види. дано ...

Тема Re: влюбенонови [re: мaймyнka]  
Автор helinille (blackbird)
Публикувано18.10.06 00:48

мн искрено ми звучи. намирам и част от себе си там. понякога ми става странно как другите хора успяват по-добре от мен да изкажат собствените ми мисли.....красиво е, не знам кой и по какъв повод го е писал, но е красиво

I surrender all control
To the desire that consumes me whole

Тема Re: влюбенонови [re: мaймyнka]  
АвторББББББ (Нерегистриран)
Публикувано18.10.06 19:46

Тема Готино!нови [re: мaймyнka]  
Автор abettor (чисто нов)
Публикувано19.10.06 20:17

На моменти и аз се чувствам така. И е прекрасно!

Тема Мулеее.....нови [re: ББББББ]  
Публикувано19.10.06 20:18

....дупето е хубаво, ама си за банче, ми се струва!

Тема Мулето е за бан..нови [re: abettor]  
Автор Maймyнa™ (Пфу..)
Публикувано19.10.06 20:48

..защото неговите хора си оставиха ръцете, когато ми правиха гърнето, не за друго..

Тема Ти се майтапиш....нови [re: Maймyнa™]  
Публикувано20.10.06 11:33

....кажи, че се майтапиш?
Наистина ли ходи в сервиза на Мулето?!?!

Всъщност, като гледах рекламните му проспекти, там има една "служителка", която определено оправя всичко!

Тема Хич и не се майтапя.. [re: abettor]  
Автор Maймyнa™ (Пфу..)
Публикувано20.10.06 19:37

..не чу ли, как ревеше Рендето онзи ден..

А Де Факто в сервиза служителки няма - само мъже, естествено..

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.