|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
клонираните атакуват
|
|
Автор |
NUT (ot ada) |
Публикувано | 16.01.03 23:58 |
|
горкият лукас...как целна десете процента(определено му става;)
та
за или против - клонирането
аз съм против
защото - не искам луният календар на кенеди/буш(не кеит буш...с червените ботушки - да ми пълни коледният чорап)...не съм католик;)...нито на дъщери и майки - еле па...майка тереза(господ ще ми прости - не съм католичка)...нито на дядо(праотец) вярващ в "жезъла" и итребил лАмите...нито на мен - драскаща в дира(баси извращението;)
та - против съм
а вие
| |
Тема
|
Re: клонираните атакуват
[re: NUT]
|
|
Автор |
Пyфи Бaф ("дамско"кученце) |
Публикувано | 17.01.03 08:32 |
|
Аз не съм против, само когато се отнася за клониране на органи, с цел имплантиране.
Иначе съм против еднаквостта.
Всеки има правото да бъде различен! 
| |
Тема
|
[re: Пyфи Бaф]
|
|
Автор |
Paди () |
Публикувано | 17.01.03 09:20 |
|
Освен, че всеки има право, то си е и хубаво да сме различни! В крайна сметка истината се ражда в спора; а и вероятно свежестта и красотата идват от разнообразието в живота!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sunny_k () |
Публикувано | 17.01.03 09:33 |
|
И аз съм против! Майката Природа си знае работата, а когато човекът се намеси в делата й, става опасен ... за себе си!
| |
Тема
|
[re: Sunny_k]
|
|
Автор |
Пyфи Бaф ("дамско"кученце) |
Публикувано | 17.01.03 10:11 |
|
А и освен това, представяш ли си...някои отявлени красавци и красавици /на своето време / в много бройки . Накъдето се обърнеш и...Джони Деп, Стивън Сегал, или Памела Андерсън и т.н. и т.н. Ужас!
Да не говорим за клонинги, създадени с унищожителна програма...Бррррр...
Да не се месим в Божиите работи, викам, и това си е!
| |
|
Точно от клонингите с унищожителна програма ме втриса  но ако се появят "красавците", ще се размножат и унижожителите-гадняри и ще видят сметката на Земята
| |
Тема
|
За против - и аз съм против.
|
|
Автор |
Eв. (прииждаща) |
Публикувано | 17.01.03 13:15 |
|
Но мисля, че рано или късно и това ще стане. Лошото е, че науката напредва по-бързо от способността на човечеството да възприема нейните постижения и да си служи с тях.
Обаче ако направят клонинг на Храстов, може да се окаже по-сполучлив от оригинала.  А това е вече прогресивно. И всеки, удостоен с клонинги, ще си има версии според потребностите: Version 1.1 при нужда от присъствие на две публични места едновременно с цел добро представяне, Version 1.2 за любовни авантюри, Version 1.3 за светски мероприятия, за отбиване на номера, Version 2.0 за скучни заседания, сбирки и пр.
П.П. Както винаги, имам нужда от пояснение. За 10-те % на Лукас, за лунния календар на Кенеди-Буш, за лАмите...  Редактирано от Eв. на 17.01.03 13:19.
| |
Тема
|
Re: За против - и аз съм против.
[re: Eв.]
|
|
Автор |
Sunny_k () |
Публикувано | 17.01.03 15:53 |
|
Кой е Храстов?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Hиkoя (Просто Никоя!) |
Публикувано | 17.01.03 16:36 |
|
и аз против   
Понякога може да липсва само една личност
и светът да изглежда обезлюден.
| |
Тема
|
Нежно наименование на...
[re: Sunny_k]
|
|
Автор |
Eв. (прииждаща) |
Публикувано | 17.01.03 16:38 |
|
Буш-мена, временно изпълняващ длъжността пророк на Големия брат. Не знам дали пишещите в "Политика" са го измислили, но ми харесва.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|