|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Бях започнал да се притеснявам
|
|
Автор |
ГaprapOблAcтep (пангалактически) |
Публикувано | 21.02.02 13:56 |
|
Бях започнал да се притеснявам, че нямам глава на раменете си. Снощи притесненията ми се разсеяха.
Цепеше ме глава. От много месеци не беше го правила.
Нали знаете как е. Когато някой ваш умерено добър приятел, с когото поддържате епизодични контакти, престане да ви се обажда, а и вие сте зает, известно време не забелязвате липсата му. После, един ден, по някакъв повод се сещате, че отдавна не сте се виждали, чували и чели, и си помисляте: дали пък всичко с него е наред? Дали все още съществува? Можете да започнете и да се притеснявате.
Та така и с моята глава. Отдавна не бях имал контакт с нея, имам предвид по-така контакт. Иначе редовно ми служеше чрез сетивата и устата си, но нищо не доказваше, че е жива.
Снощи бяхме на литературно четене. Хубаво нещо. Прочетоха се – колко? – едно… две… три… четири… пет? Шест? Неща, и всичките бяха хубави. Наистина хубави! А последното нещо направо счупи главите на всички. Никакви там англоезични и прочие глупости не може да му излязат на глава. Честно!
Тоест, авторите доказаха, че имат глави на раменете си и тези глави измислят хубави неща. Слушателите пък останаха чак до десет вечерта, за да слушат, и също доказаха, че имат глави, защото ги оцениха по достойнство.
Има все още българи с глави, които работят, на раменете си.
И аз имам глава на раменете си. Моята ме боли.
Ура! Главата ме боли! Това е сигурно доказателство, че съществува.
(Е, сега няма да навлизаме в подробности, че това нищо не доказвало и прочие. Става много сложно и ще ме заболи главата.)
Тая сутрин вече не ме болеше. И постепенно ще забравя за нея до следващия път, когато ми напомни, че я имам на раменете си.
Та така...
Не е нужно да разбираш нещата. Достатъчно е да ги усещаш – дори и погрешно.
| |
|
Моята пък винаги ми минава
Гъчиии, Томиии, мъжа ми е в Комиии!
| |
|
а ти сигурен ли си, че не си прекалил с гаргаробластерите? че то тухлите са си тухли, били те и златни 
беее...
| |
|
дали съм прекалил със себе си
ми сигурно съм прекалил - пусти егоизъм, мира ми не дава...    
| |
Тема
|
Re: Бях започнал да се притеснявам
[re: ГaprapOблAcтep]
|
|
Автор |
j2ee (app server) |
Публикувано | 22.02.02 13:04 |
|
radvam se 4e ti e minala
uspeh

vij dali ste mi otgovori6 na belejkata
lubopiten sum
java - the best language for server side programming Редактирано от j2ee на 22.02.02 13:13.
| |
|
Това е толкова хубаво!!!  
За три дни главата ми втори път ме цепи  
УррррААААА!!!!   
| |
|
"Ааааа не! Тц, тц, такива да ги няааме, не!... И без това мога!"
X** - You Always Get back To The Basics...
| |
|
Ама верно ли? Брей, аз пък като се сакивахме последния път не забелязах особени признаци на наличие на глава у тебе... Ма може да съм се объркал де...    
"Знам какво ми е - промърмори си той, сядайки край вратата. - Пуши ми се!"
| |
|
оня Гоа - от Фантастика?
No security for you!
I am here!
| |
|
къде са ми били значи очите според теб?
искам да кажа, не това на задника, не и това на... ъъъ... втората глава, не и това на пъпа, не и... абе говоря ти за очите на главата си  
П.П.: Яж ми мусаката!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|