|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
найсе часа тук да не стьпи никой???
Я ставайте и сядайте пред клавиятурите! Ето ви и кафенце, за да се разсьните. Хайде, работа ви чака!
Спорен и усмихнат ден!
| |
|
Добро утро, Мадам,
Благодаря за кафенцето, макар, че вече съм разсънен..... Да пийнем, да си кажем по нещо, пък тя работата ще почака още малко...
Иначе съм си тука от ранни зори, ама само чета какво са написали останалите снощи. Даже отговорих на един.
| |
|
като е спирал тока и ми се е рестартирало всичко и няма какво да ме събуди... :-( Направо си се успах...
Но съм тук вече, с нови сили!
Мерси за кафето и весел ден и на теб!
| |
|
Ми будилник нямаш ли си? Ако нямаш, да ти купим едно петленце от пазара! На него захранване не му трябва, пък може и теб да те захрани, ако се наложи...
| |
|
Мерси! Стигат ми животните в къщи, ама и те поспаливи, не може да се разчита на тях...
Пък и аз докато не ми кажат по радиото "Добро утро" Тони и Калина не мога да си отворя очите въ-об-ще!
Какво да направя като тооолкова си обичам възглавницата.....
| |
|
Ми тогава сложи си до възглавницата още една и на нея - Будилника....
| |
|
От будилниците се получава инфаркт, не знаеш ли?
Като почне да дрънчи и подскачам 10 см. над чаршафите....
| |
|
извиним тогава. Щом поне присьстваш... ;-)))
Лек и спокоен ден
| |
|
хихих верно си е , за това на тез будилници съм им дръпнала шалтера , щот още не могада се излекувам от стреса , който ми причниха , ама за сметка на това под възглавницата ми е като сандък със скрито имане се интересни неща има там
3:-0
| |
|
нещо са рекламите ;-))) Прави са за аромата на кафето - щом го надушим и се сьбуждаме... или си лягаме ;-Ь
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|