|
Тема
|
Искам съвет
|
|
Автор | Djini (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.05.07 10:17 |
|
Моля, знае ли някой как да се справя с недоволна комшийка, кучето ни е още малко, лае през ноща и ги събежда. А сега сериозно-някой имал ли е такъв проблем, днес най сериозно ми заявиха че ще ни съдят за психически тормоз защото в 5 часа лайва два три пъти колкото да ги събуди. Имаме ли ние стопаните на кучета някакви права?
| |
|
И моето лае и имам същите проблеми-просто се опитай да овладееш ситуацията, защото права нямяш-те са та стараната на живущите около теб! Ако са те нарочили /както мен/ правят страшни разправии!
| |
Тема
|
Re: Искам съвет
[re: Alexis_Mih]
|
|
Автор | Djini (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.05.07 11:51 |
|
КОЛКО ГОЛЯМО Е ТВОЕТО КУЧЕ, НАШЕТО НЯМА ТРИ МЕСЕЦА И АЗ ВСЕ СЕ НАДЯВАМ КАТО ПОРАСНЕ ДА СПИ ПОВЕЧЕ
| |
Тема
|
[re: Djini]
|
|
Автор |
kokerka (кучкарка) |
Публикувано | 29.05.07 13:36 |
|
Да спи повече? Мислите ли, че ако постоянно спи кучето ви ще си решите проблема? Проблема се решава с обучение. АКо не можете сами да се справите потърсете компетентна помощ. В случая съседите ви са прави, защото наистина си е тормоз ако всяка сутрин ги събужда. Освен това ако кучето ви не е регистрирано и не му е платен данъка могат да ви направят голям проблем. Оправете документите на кучето, свържете се с някой специалист който да ви помогне за обучението. Кажете на съседите си че сте се захванали сериозно с решаване на проблема и ги помолете за малко търпение. Но трябва наистина сериозно да се захванете с обучението. Най-добре веднага да започнете.
Животните са По-добрите приятели на човека!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dreher (непознат
) |
Публикувано | 19.11.07 17:26 |
|
И аз имах проблем с кучето лаеше по цяла нощ но за щастие съседите не се оплакваха .
| |
Тема
|
|
|
Автор | vni (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.02.08 17:22 |
|
Zdraveite
I az imam sashtia problem s kucheto i susedite.Moeto kuche e na 4 meseca , a vse oshte ne e sviknalo da stoi samo i dokato sme na rabota lae i prechi na sasedite.Te ne me razbirat i iskat da go mahna .Nai veroiatno shte podadat jalba.A posle kakvo stava???Molia niakoi da mi obiasni ako e naiasno.Priemam i saveti kak da naucha kucheto da stoi samo bez da lae.Ima edin kup igrachki i te ne pomagat
| |
|
|
|
|