Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:16 08.07.25 
Кучета
   >> Сетер
Всички теми * *Кратък преглед

Тема Искам съветнови  
АвторDjini (Нерегистриран)
Публикувано22.05.07 10:17

Моля, знае ли някой как да се справя с недоволна комшийка, кучето ни е още малко, лае през ноща и ги събежда. А сега сериозно-някой имал ли е такъв проблем, днес най сериозно ми заявиха че ще ни съдят за психически тормоз защото в 5 часа лайва два три пъти колкото да ги събуди. Имаме ли ние стопаните на кучета някакви права?

Тема Re: Искам съвет [re: Djini]  
Автор Alexis_Mih (минаващ)
Публикувано26.05.07 22:52

И моето лае и имам същите проблеми-просто се опитай да овладееш ситуацията, защото права нямяш-те са та стараната на живущите около теб! Ако са те нарочили /както мен/ правят страшни разправии!

Тема Re: Искам съветнови [re: Alexis_Mih]  
АвторDjini (Нерегистриран)
Публикувано27.05.07 11:51

КОЛКО ГОЛЯМО Е ТВОЕТО КУЧЕ, НАШЕТО НЯМА ТРИ МЕСЕЦА И АЗ ВСЕ СЕ НАДЯВАМ КАТО ПОРАСНЕ ДА СПИ ПОВЕЧЕ

Тема Re: Искам съветнови [re: Djini]  
Автор kokerka (кучкарка)
Публикувано29.05.07 13:36

Да спи повече? Мислите ли, че ако постоянно спи кучето ви ще си решите проблема? Проблема се решава с обучение. АКо не можете сами да се справите потърсете компетентна помощ. В случая съседите ви са прави, защото наистина си е тормоз ако всяка сутрин ги събужда. Освен това ако кучето ви не е регистрирано и не му е платен данъка могат да ви направят голям проблем. Оправете документите на кучето, свържете се с някой специалист който да ви помогне за обучението. Кажете на съседите си че сте се захванали сериозно с решаване на проблема и ги помолете за малко търпение. Но трябва наистина сериозно да се захванете с обучението. Най-добре веднага да започнете.

Животните са По-добрите приятели на човека!

Автор Dreher (непознат )
Публикувано19.11.07 17:26

И аз имах проблем с кучето лаеше по цяла нощ но за щастие съседите не се оплакваха

.

Авторvni (Нерегистриран)
Публикувано19.02.08 17:22

Zdraveite
I az imam sashtia problem s kucheto i susedite.Moeto kuche e na 4 meseca , a vse oshte ne e sviknalo da stoi samo i dokato sme na rabota lae i prechi na sasedite.Te ne me razbirat i iskat da go mahna .Nai veroiatno shte podadat jalba.A posle kakvo stava???Molia niakoi da mi obiasni ako e naiasno.Priemam i saveti kak da naucha kucheto da stoi samo bez da lae.Ima edin kup igrachki i te ne pomagat

Всички теми**Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.