Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:48 14.11.25 
Кучета
   >> Сетер
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Питаненови  
Автор nousha (неспокоен дух)
Публикувано07.03.04 03:47

Сигурно ще се наложи да питам в "Домашни животни", но реших да пробвам първо тук. Интересувам се дали има някакви по-специфични болести за породата, които е хубаво човек, притежаващ сетер, да има предвид и да следи или взема предпазни мерки. И друго, като много начинаеща, някакво простичко разяснение за кучешките изложби - какви кучета могат да участват, какви са условията и какво се оценява. Благодаря предварително.

On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux.

Тема Re: Питаненови [re: nousha]  
Автор NickZ (audi user)
Публикувано26.03.04 15:34

ako ponaznaivash malko English 4eti tyk tuk e opisano podrobno www.irishsetterclub.org za sujalenie niamame bg sait it takuv kalibur za seterite...

The Mythical Bird Rose From The Ashes Young Again

Тема Re: Питаненови [re: NickZ]  
Публикувано27.03.04 15:01

Английски разбирам, попадала съм на сайта, но ти благодаря. Там обаче не пише, за да се яви на изложба едно куче, задължително ли трябва да има родословие? Беше ми интересно...

Тема Хей, ти нямаше ли Коли?нови [re: nousha]  
Автор Mathilda ()
Публикувано07.04.04 04:25

Когато си търсех Хин, редовно четях обявите и те видях в една от тях, че търсиш Коли. Или не си намери и си все Сетер?
Мъничък ли е? ;-) Кога го взе?

Човекът днес прилича на бълха впила се в куче. А кучето е компютърът...

Тема Re: Питаненови [re: NickZ]  
Автор Mathilda ()
Публикувано07.04.04 04:29

Купи ли котето?;-)
Ако не си, наистина внимавай. И най-добре родословието да е издадено от Националното Фелиноложко Дружество, ако не искаш проблемите, за които те предупредих...

Човекът днес прилича на бълха впила се в куче. А кучето е компютърът...

Тема Re: Хей, ти нямаше ли Коли?нови [re: Mathilda]  
Публикувано09.04.04 21:53

А, коли не намерих, исках, търсих, но....сега имам сетерка, на 10 месеца е вече, палава до невъзможност, но много си я обичам. Без родословие е, но непрекъснато ми казват колко красив екземпляр била и прочее, затова ми стана интересно дали на изложбите участват само кучета с документи за произход. Много ме е яд, че в България няма развъдници за сетер или коли. Сигурно е доста трудно да се направи такова нещо, защото особено сетерите са доста разпространени...философствам си

Тема Re: Хей, ти нямаше ли Коли? [re: nousha]  
Автор NickZ (audi user)
Публикувано16.04.04 22:18

A puk az mislia 4e seterite sa sravnitelno ne tolkova razprostraneni.

The Mythical Bird Rose From The Ashes Young Again

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.