|
Тема
|
сеат
|
|
Автор | eмo (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.01.10 10:26 |
|
Имам сеат ибиса 96г. 1.9Д. Когато паднат температурите отключвам вратат влизам в колата и немога да изляза от вътре. Предните врати не работят нито от вътре нитио от вън. Ако някой е имал подобен проблм знае на какво се дължи и как се отстранява нека каже.
| |
Тема
|
Re: сеат
[re: eмo]
|
|
Автор | Mилeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.01.10 09:19 |
|
Моята Ибиза е 2000 г, но и на мен ми се случва този проблем. Забелязах, обаче, че когато колата добре загрее с отоплено купе, вратите проработват. Вероятно нещо в механизмите им замръзва.
| |
|
| |
|
Моята Ибиза е 97г., 1,4. В големите студове вратите ми (най-вече предните) добиват собствено мнение относно отварянето. Централното уж отключва, а отвътре явно има нейде замръзнал механизъм. Ако все пак успея да я отворя, качвам се и после не мога да си отворя отвътре. Дръжката буквално се държи като счупена, т.е. все едно няма никой. В същото време отвън няма проблем някой да ми я отвори. Този проблем е докато не се е затоплила. Примерно след 20-ина минути всичко е ОК.
Пробвала съм всичко, предложено ми и хрумнало - файда нЕма. В това число ми смазваха механизмите на вратите и с някаква смес, дето била за самолети - да не им замръзва там нещо си.
Та, ако някой се е справил, моля да споделя смело, че навън отново е студ
| |
|
|
|
|