Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:41 05.07.25 
Автомобили
   >> Seat
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Izpotiavane na stakloнови  
АвторBV (Нерегистриран)
Публикувано08.08.05 12:15

Zdraveite,

pri dajd kato karam mi se izpotiva prednoto staklo. Kakvoto i da pravia s ventilatora problema ne se opravia. Kato pusna klimatika(bez znachenie na toplo ili studeno) go opravia za niakolko sekundi. Ochevidno problema e che ventilatora vkarva vazduh otvan, a klimatika polzva ot kupeto. Da ne bi da tribav da se smenia niakoi filter da se smeni ili nesto da se zpaushilo. Kato sam na ventilator i si sloja rakata na dupikte za vazduh do stakloto usestam che puska vazduh.

Kolata e Seat Toledo. Mersi predvaritelno za ideite:-)

Тема Re: Izpotiavane na stakloнови [re: BV]  
Авторokad (Нерегистриран)
Публикувано08.08.05 19:48

Pri men e to4no su6toto!Molq,ako nqkoi znae i kaje kak da postupvam pri izpotqvane na prednoto stuklo golqma dobrina 6te napravi

АвторBV (Нерегистриран)
Публикувано09.08.05 01:37

Ei tova mi otgovoriha ot klub VW:

------------------
Variantite sa tri
1.Filtara za kupeto e za smiana
2.Voda ili vlaga v kutiata na filtara
3.спукан радиатор на парното
------------------

niakoi da ima ideia ot kade moga da si kupia takav filter ?

Автор444444 (Нерегистриран)
Публикувано09.08.05 08:33

Може въпросът да е глупав, но къде се намира
този филтър за купето на Толедото???

Тема Re: Izpotiavane na stakloнови [re: 444444]  
Авторokad (Нерегистриран)
Публикувано14.08.05 09:36

vuprosa vi ne e glupav,a moje bi moq otgovor da e takuv,a toi e:
VW i TOLEDO sa s ednakvi dvigateli,no s razli4no obzavedeni kupeta/razli4ni hora sa gi proektirali i napravili/

АвторYYY (Нерегистриран)
Публикувано22.08.05 10:37

Проблема е че уплътненията бързо се износват и прониква влага принципно ако пуснеш да духа на стъклото го оправя но друг проблем е че клапата която определя къде да духа също не е качествена и духа много слабо горе. Решение на проблеме е да се оправи тая клапа и да се смени филтъра. Което обаче е проблем щото не знам колко нещо трябва да демонтирам за да стигна до тях клапата е долу под радиото.

Тема Re: Izpotiavane na stakloнови [re: 444444]  
Авторпиko (Нерегистриран)
Публикувано24.08.05 11:40

проблема се решава с климатика защото климатика има изсушаваща (конденз) функция а не защото ползва въдух от купето.
филтъра при толедо '93 ссе намира между предният капак и стъклото под черната решетка. отвиват се няколко винта и се сваля решетката. почиства се всичката кал която се е събрала там и се сменя филтъра който причинява неприятна миризма в купето.

Тема Re: Izpotiavane na stakloнови [re: пиko]  
Авторdaco (Нерегистриран)
Публикувано25.08.05 07:47

Klapi i naso4va6ti diafragmi sa v red, sigurno filtura se mokri i zacapva pri dujd ili pri izmivane na kupeto. Ina4e s klimatika iz4istva vednaga!
Blagodarq na nuko

Авторcordobata (Нерегистриран)
Публикувано03.09.05 02:38

Ami mom4eta vijte prosto klimata vi razpotiava stakloto za6toto izsu6ava vazduha i az go imam problema nema kak da go opravite

Тема Re: Izpotiavane na stakloнови [re: cordobata]  
АвторRmen (Нерегистриран)
Публикувано07.09.05 15:45

Привет колеги.Има една проста настройка на вентилацията,ако не е правилна се получа ва потене на стъклата.Та значи вентилатора трябва да нагнетява въздух отвън купето(да взима вуздух отвън) и в същото време да се загрее.Ако сте нагласили парното да върти въздуха само в купето то от това ще е.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.