Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:17 05.11.25 
Автомобили
   >> Seat
*Кратък преглед

Тема Cordoba GLX ne pali!  
Автор innovision (непознат )
Публикувано01.11.05 12:30

Seat Cordoba 1,6Mi GLX. Ами в общи лини това е оня ден се върнах от дълъг път. Снощи влизам в колата и те тотално отказва да запали. Върти сериозно, акумолатора е добре, мирише на бензин но не пали. Все едно няма тоци. Имобилайзера определено изключва - чувам го а и на моменти прави опит да запали колата но нищо. Вече втори ден я обикалям и нямам никаква идея тикахме я кво ли не я правихме е не и не! Помагайте!

Тема Re: Cordoba GLX ne pali!нови [re: innovision]  
Автормпc (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 12:50

Бендикс(май така се пише) или четките на стартера.

Тема Re: Cordoba GLX ne pali!нови [re: мпc]  
Авторerdi (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 15:32

Преди време аз имах почти същия проблем. При мен колата както я карам и гаснеше. В началото това се случваше рядко, докато почна да гасне по често.
След дълго и мъчително ходене по сервизи се оказа, че бензиновата помпа е издала багажа, след като ми я смениха с нова нямам проблеми.

Тема Re: Cordoba GLX ne pali!нови [re: erdi]  
Авторinnovision_ (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 16:39

Стартера върти, не е бендикс или каквото да е там. Никога не е придръпвала, гаснала по време на път. До оня ден докато я оставих се държеше убийствено добре - нищо не ми е направило впечатление. И от вчера... НЪЦ.. не та не братче въртях въртях па се спрях преди да съм съсипал и друго.

Тема Re: Cordoba GLX ne pali!нови [re: innovision_]  
Авторнaчинaeщ (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 17:21

Аз имах същия проблем.

Почти съм сигурен , както се оказа и при мене
изгоряла бобина за високото напрежение.

Авторнaчинaeщ (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 17:23

Бобина за високото напрежение!!

99% сигурен . Имах същия проблем.

Авторerdi (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 17:25

Иди в някой сервиз да ти проврерят налягането на бензиновата помпа. Повредата на моята я откриха, след като провериха това налягане. Преди това в няколко сервиза не откриха никаква причина за гасненето. Като е тестваха нищо не излизаше като повреда на компютъра.

Тема Re: Cordoba GLX ne pali!нови [re: erdi]  
Автор innovision (непознат )
Публикувано02.11.05 16:55

Проблема се оакза избила гарнитура на главата. Оттам влиза антифриз вътре и свещите мокри, палеца не беше за смяна много но не беше и много хубав та - айде и него ;-))) и така сега чакам да ми прешлайфат утре главата и се андявам утре да съм с нова гарнитурка гладка главица, ново палче, нова капачица и белким пък хване та запали ;-))) всъщност днес като ходих вече си палеше.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.