|
|
|
Тема
|
TOLEDO DIAGNOSTIKA !!!
|
|
| Автор |
rado73 (RADO) |
| Публикувано | 13.08.04 12:38 |
|
|
Zdravejte, kazete nqkoj DOBUR diagnostik kojto da poznava TOLEDO-to, zashtoto kakvi li ne majstori mi praviha diagnostika, az samiqt proverqvah nqkoj neshta, smenqh kakvo li ne po kolata, a problemite po dvigatelq si ostavat.... nikoj ne moze da mi otkrie kade e problema???? Vseki pravi diagnostika, kazva che neshto e za smqna- smenqm go i pak si ima problema sus silnite vibracii, shum na dvigatelq i igraeneto na oborotite kogato pozagree dvigatelq....
Blagodarq Vi predvaritelno... 
mobile: 088-8-500-512, RADO
| |
|
Тема
|
Re: TOLEDO DIAGNOSTIKA !!!
[re: rado73]
|
|
| Автор | ivo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.08.04 15:58 |
|
|
ima6 li gazovo ako nqma6 izkarai plusovata klema na akomulatora za 20 min. taka komputora se izklu4va i iztriva napravenite gre6ki . ako ima6 gazovo trqbva da si sloji6 rele kato otneme6 ot kontakt da ti se izklu4va komputora. opitai az ot skoro imam toledo i nai golemite mi priqteli sa gazadjii i alarmadjii i mi go napravixa i nqmam problemi.
| |
|
Тема
|
Re: TOLEDO DIAGNOSTIKA !!!
[re: ivo]
|
|
| Автор |
rado73 (RADO) |
| Публикувано | 13.08.04 16:38 |
|
|
Zdrasti, nqmam gazova... probval sum go tova s klemata na akumolatora, no efekta e sushtiq... qvno problema e po-seriozen??? Loshoto e che oburnah cqloto tablo i ne otkrivam buksa za ECU-to, a qvno sled tolkova diagnostika i nikakva promqna shte trqbva da se tursi neshto nqkakuv po generalen problem....
| |
|
|
|
|