|
|
|
Тема
|
Oboroti TOLEDO
|
|
| Автор |
rado73 (RADO) |
| Публикувано | 14.07.04 09:30 |
|
|
Zdravejte, za suzalenie problemite s moeto TOLEDO produlzavat.... Vchera hodih na porednata DIAGNOSTIKA, proveriha mi vsichko i se okaza che imashe spukano markuche otzad na injekciona.Opraviha go no oborotite produlzavat da igraqt i da ima dosta silni VIBRACII kogato sum na prazen hod.Majstora kaza che moze bi trqbva da si smenq celiq inzekcion(bez da go gleda) i shtqlo da se opravi.Po princip potenciometura na inzekciona mi e s edna leko naruchena pista, no toj nqma li otnoshenie samo kogato se podava gaz, a ne za prazniq hod.Smenql li e nqkoj takuv potenciometur i chetkite kum nego? Dali moze da se namerqt samo te ili dejstvitelno trqbva da se kupuva celiq inzekcion, kojto kakto razbiram e dosta pari?
| |
|
Тема
|
Re: Oboroti TOLEDO
[re: rado73]
|
|
| Автор | vodomer (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.07.04 18:26 |
|
|
127 lv.struva 'motor4eto' zaduljitelno go smeni! Lokumi se raztqgat-nepopravimo e!To e reversivno,polu4ava potencial ot ECU-to i natiska paleca na gaasta i taka opredelq oborotite na pr.hod.Edno malko izmestvane pri sglobqvaneto mu vodi do gre6ki.Dvete plastinki m/u koito e razpolojen 4revqka izlizat kato kontaktna pupka otgore na butalceto/koeto dvijeiki se napred i nazad opredelq neobhodimite oboroti na pr. hod/Kogato dvig.e studen izliza napred podava se pove4e gas i obratno. Suvet:iztegli jiloto na gasta i po4isti s pamu4na kurpa vuprosnata pupka.Ako nqma efekt smeni"motor4eto"/pozicionera na droselovata klapa!
0887345565
| |
|
|
|
Zdarvejte, onzi den smenih celiq inzekcion.... Sega chustvitelno se podobri rabotata na dvigatelq, pone oborotite sa po-stabilni(900-1000) pri zagrql motor, no vibraciite ne sa izcheznali... Tiq ot diagnostikata tvurdqt che tezi vibracii ne sa ot dvigatelq, a moze bi imalo nqkakvi tamponi koito sa za smqna???? Neznam spored men vibriraneto si idva ot kum dvigatelq???
| |
|
Тема
|
Re: Oboroti TOLEDO
[re: rado73]
|
|
| Автор | SCO (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.07.04 10:21 |
|
|
Smeni tamponite. Na edin poznat s VW PASAT chuvstvitelno mu namaliaha vibraciite pri smiana na tamponite. Samo vnimavai da ne kupish niakakvi menteta, che efekta moje da e obraten
| |
|
|
|
|