|
Тема
|
Garniturata na glavata...
|
|
Автор | Cordoba 1.4mi (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.06.04 12:49 |
|
Zdraveite priqteli!
V sybota stanah gord sobstvenik na Seat Cordoba 1.4mi, no radostta mi se pomrachi oste na pyrvite 150km. Zasto - pyrvo petata skorost reshi da mi se samoizkluchva (pri~90km/h); vtoro - kolata zapochna da si vdiga temperaturata - nalqh i leka poleka 3l(!) koncentrat antifriz (sled kato q izchakvah da izstine), destilirana voda - 4-5l... a kogato izvadih prychkata za masloto... ne maslo, a... bqla pqna za brysnene mi se qvi.
Molq vi, daite mi syvet kakvo mi se e sluchilo, i kolko li ste mi struva oste novata Cordoba. Zasega ne q karam - ne mi se vijda zdravoslovno.
Predvaritelno Vi blagodarq!
| |
Тема
|
Re: Garniturata na glavata...
[re: Cordoba 1.4mi]
|
|
Автор | mmm (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.07.04 12:37 |
|
Ne dey da ya karash poveche a hodi napravo v serviza!
Ne znam za kakva suma ide rech - slava bogu ne mi se e nalagalo.
Proveri pone na 2-3 mesta za da ne te nabutat niakade.
Na men naprimer v "D&N" za remont na rejka mi poiskaha gore-dolu 2x normalnata cena :-)
Znam che unitrade sa dobri no malko skapichki.
Ako niakoj znae dobar i ne mnogo skap serviz za dvg. da kaze.
Drasni posle edin otziv za foruma.
| |
Тема
|
[re: mmm]
|
|
Автор | COrdoba 1.4mi (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.07.04 12:53 |
|
Zdraveite otnovo!
Zapoznah s problema si i sobstvenika na avtokystata ot koqto zakupih Cordobata. Toi prie problema kato tehen angajiment - estestveno za taazi suma...i kolata veche e v izpravnost. (DOidoha, natovariha si q s kamioncheto i...taka) Mislq, che e dostoino takova povedenie.
Blagodarq VI oste vednyj za vnimanieto i kysmet i na VAs!
| |
Тема
|
[re: COrdoba 1.4mi]
|
|
Автор | kirocom (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.07.04 07:56 |
|
Баси пичовете е това не го бях чувал...браво на тях .....
| |
|
koya e avtokastata
naistina mnogo dostojna postapka
| |
Тема
|
[re: leprikon]
|
|
Автор | Cordoba1.4mi (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.04 13:04 |
|
...Za avtokystata - opredeleno ne iskam da pravq nqkakva reklama tuk, no naistina be dostoino ot tqhna strana, -ne e sofiiska avtokysta, namira se v Pernik do pyrviq Shell, imeto i e AVTOTREID i nesto si. Sobstvenika e Decho. A Cordobata si e Pushka veche, i mislq che e pone edna klasa nad GOLF 3!
| |
|
|
|
|