|
Тема
|
za sre6tite...
|
|
Автор | alex (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.08.03 17:51 |
|
Hora,super mnogo sum navit na takiva sre6ti,no kato gledam se organizirat samo v Sofia ...Az sum ot Varna i mi e malko trudno da doida...mnogo me e jad!!! A kato sledja postingite njama mai mnogo hora ot Varna...Ehhh,pone postvaite kakvo se slu4va,6te e gotino da ima i njakoi druga snimka na Seat-ite!A za men ostava da se nadjavam,4e skoro broja na Seat-ite v BG 6te narastne zdravo,4e da se organizirat sre6ti i okolo men,a za6to ne i v tsjala BG!!!
| |
Тема
|
Re: za sre6tite...
[re: alex]
|
|
Автор |
G6O (Stay cool) |
Публикувано | 29.08.03 10:22 |
|
Zdrasti! Tui kato razbrah, 4e po tova vreme 6te buda vuv V.Turnovo, moje da si napravim edna sre6ta tam - kakvo 6te kaje6?
A ina4e snimki 6te6e da ima o6te ot purvata sre6ta, ama niakoi si zabravi fotoaparata....

| |
Тема
|
nema da se pritesnqvash...
|
|
Автор |
KR-16V (Бесния) |
Публикувано | 29.08.03 23:02 |
|
Priqtel nema strashno to Sofianci ima mnogo obache vsichkite sa neseriozni. Samo G60 e seriozna i hodi po sreshtite, a nai loshoto e che si sedi sama i nqma koi da i pravi kompaniq. No tazi nedelq sigurno shte se saberem na kambanite ot 18:00.
Vsichki sa dobre doshli.
Няма значение дали караш бавно, важното е да не спираш.
| |
Тема
|
[re: G6O]
|
|
Публикувано | 30.08.03 11:03 |
|
Здрасти! Благодаря ти, че си толково отзивчива! Супер съм навит на една такава среща със истински "клубари"! За кое време говориш точно (не съм влизал 2 месеца във dir-a и не съм прочел още всички постинги), предполагам за ~1 септември? Тогава не мога , но 3(понеделник) е ОК! Каква е твоята колица(Ibiza GTi 8v, ако си спомням добре от постингите ти)? Моята е същата,така че ще е интересно ! А има ли nick-a ти общо със Ibiza-ta, защото чух(само чух!), че във СФ има такава(с такъв двигател)?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
G6O (Stay cool) |
Публикувано | 02.09.03 15:48 |
|
Nicka mi niama ni6to ob6to (za sujalenie) s ibizata...
A v Sofia ne znam (a i izob6to) da ima takava Ibiza.... Samo s edno GTi sum se zasi4ala niakolko puti po ulicite...
Niama da mojem da se vidime na 3-ti za6toto dneska se vurnah v Sf

| |
Тема
|
[re: G6O]
|
|
Публикувано | 03.09.03 17:10 |
|
Здравей,G60! Еми знаеш как се разпространяват слуховете ! Тук(във Варна) има една Ibiza 1.8 16v,2 Cupra(обаче само състезателни)и няколко GTi съм виждал(2-3мах.) Другите са малолитражни. За срещата-няма проблеми,все някога и аз ще намина към СФ! И сега докато си ми паднала :колко ти харчи колицата градско? Имала ли си някакви проблеми(по-сериозни)? На колко оборота горе-долу се вкл. ограничителя? Правила ли си промени по колата,външно и по ДВГ/ходова част?
| |
|
ehei, az syshto sym navit za sreshta!!! Ot Ruse sym i V.Tyrnovo me ustroiva kato alternativa...
p.s. moje da ne sym sys sporten Seat, no sys moeto 4ervenko Toledo shte uvaja s udovolstvie takava sreshta
e? koga?
| |
|
|
|
|