|
Тема
|
mneniq za 28 sou
|
|
Автор |
12344321 (непознат
) |
Публикувано | 15.11.08 14:41 |
|
Dogodina sinat mi 6te e v 1 klas! 28 sou e nai-blizkoto do nas! Molq za mneniq za u4ili6teto do 4 klas i preporaki za u4itelka v 1 klas!
| |
Тема
|
Re: mneniq za 28 sou
[re: 12344321]
|
|
Автор | минaлa oт тaм (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.08 09:50 |
|
Не мога да кажа, че е велико, но за едно дете от 1-4 кл е важно да учи близо до къщи.Единият ми син учи там до 7 кл, другия- в 147/57/-но там сега има много цигани. Ако не се лъжа, следващата година първи клас ще поеме г-жа Тороманова/в28/. Не е лошо да проверите. Ако е тя- можете да бъдете спокойна за детето си! 100% ви я препоръчвам.Не ви трябва елитно, частно и т.н.т...При тази жена няма да имате проблем.Синът ми беше при нея- човек с опит, ценз, добра, старателна, отговорна към работата си. На времето от 20 дивачета, направи приятели, та даже и нас-родителите! ПРЕПОРЪЧВАМ Я ОТ ВСЕ СЪРЦЕ! Просто проверете и до към Нова година се запишете при нея и се запознайте.Класовете на добрите учителки се запълват бързо! УСПЕХ
| |
|
много благодаря за информацията! Обадих се и дадох имената на детето да ги дадат на госпожа Тороманова! Другата седмица ще отида да подам молба за записване и да се срещтна с госпожата! БЛАГОДАРЯ МНОГО! Желая успех на теб и двете ти дечица!
| |
|
|
|
|