Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:17 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Училище
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема балнови  
Автор ariel$$ (ветеран)
Публикувано03.07.08 17:01

Някой от вас има ли вече представа как се движи средният бал за момичета и момчета от изпитите за преем след 7 клас. Моят хубостник е изкарал нелоши оценки, но сега предстои подредбата на желанията, което ме хвърля в потрес.

Тема Re: балнови [re: ariel$$]  
АвторMaми (Нерегистриран)
Публикувано14.07.08 17:08

И какво стана?
Как подредихте желанията?
Аз го оставих сам "на мама златото" да си подрежда и... сега се чуди как да се запише по второто желание, само дето не знае там дали влиза, защото му изписва програмата само до първото / където е приет, де/...
Изобщо знаят ли какво искат!?
Може ли някъде да проверим и за другите желания?

Тема Re: балнови [re: Maми]  
Автор ariel$$ (ветеран)
Публикувано15.07.08 15:26

Моят се класира по първо желание в Първа английска с втори език немски. Дечкото (един дънгалак по-висок от мене) на този етап няма ясна визия какво иска и какво би било добре за него. Седнахме двамата да си поговорм за бъдещето, за плюсовете и минусите на отделните училища и в края на краищата стигнахме до единомислие.
В момента илзиза първо класиране. Ако не сте доволни, Можете да подадете молба за второ класиране като си запавате мястото от първо класиране. Ако бях на твое място и не съм доволна от класирането, щах да постъпя по този начин с надеждата да го класират по първо желание.

Тема Re: балнови [re: ariel$$]  
Публикувано15.07.08 18:43

Поздравления!
И моят дангалак е приет по първото си желание, но сега реши, че предпочита да се запише в някое от другите у-ща.

Но щом има вариант да участва отново в класирането, без да "изпуска" сегашното място, всичко е наред!
Страх ме беше да не стане: от два стола - та на земята.
Успех на отрочето ти!

Тема Re: балнови [re: Maми]  
Публикувано16.07.08 18:00

А!
Проверих: няма такъв филм - хем да не си изпуснеш мястото, хем да подаваш ново заявление за ново класиране!
Или записваш или - не и чакаш второ такова.

Тема Re: бал [re: Maми]  
Автор ariel$$ (ветеран)
Публикувано17.07.08 19:18

Може би защото вече е класиран по първо желание!

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.