Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:05 05.07.25 
Непрофесионални
   >> Училище
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ЧОУ Света Софиянови  
Автор roditel_s (непознат )
Публикувано02.06.07 23:53

Хич не Ви трябва да си записвате децата в това училище - мошеници от класа са! Могат да ви донесат на Вас и детето Ви много разочарование! Ще ви доят като дойни крави, ще ви гледат в очите и ще ви лъжат както им падне. Ако ли все пак си запишете или сте си записали детето - интерисувайте се много как вървят нещата и дали не се явявате само една машина за пари.

Бягайте далеч от това училище!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: ЧОУ Света Софиянови [re: roditel_s]  
Авторsani (Нерегистриран)
Публикувано04.06.07 18:36

Защо? Дай повече инфо, мислвх да кандидатстваМЕ ТАМ

Тема Re: ЧОУ Света Софиянови [re: sani]  
Авторfriend (Нерегистриран)
Публикувано11.06.07 23:49

daite povech informacia za tova uchilishte

Тема Re: ЧОУ Света Софиянови [re: friend]  
Авторbibi (Нерегистриран)
Публикувано11.06.07 23:51

v koi klas e deteto vi i pri koja uchitelka e bilo. kakvo mislite za personala,psiholog i t.n.

Автор lTK (непознат)
Публикувано19.06.07 08:37

Абсолютно подкрепям мнението на родителя, отворил темата - моето мнение се базира на сина на едни мои познати - много слаба подготовка по всичко, пари (за едни много, за други - малко) за НИЩО, а и от момчето знам че и с дисциплината в у-ще не всичко е наред.....

АвторMila (Нерегистриран)
Публикувано11.11.07 21:03

Определено не мога да се съглася. Завърших това училище преди година. Моя випуск се реализира много успешно - всички деца са по елитни гимназии. Родителите ми са много доволни, както и на много деца...Не разбирам на каква база е това отрицателно мнение.

АвторMилa K. (Нерегистриран)
Публикувано08.12.07 19:59

Този родител определено не е наясно с условиятя на обучение. В момента съм в 7 клас и родителите ми са много доволни! Подготовката ни е много добра и всяка година един от учителите в това училище печели награда за `Най-добър учител`! Наистина не разбирам какво е това мнение!

Тема Re: ЧОУ Света София [re: Mилa K.]  
Авторvladimir (Нерегистриран)
Публикувано06.05.08 20:07

Zavar6ih predi godini sveta sofia, 2-q vipusk izob6to, a sega brat mi, koito e s 14 godini po-malak u4i tam. Po nikakav na4in nemoga da se saglasa, 4e u4ili6teto e slabo. Dori naprotiv, da ne govorim za materialnata baza. Za tova ako deto Vi e imalo nqkakvi problemi turseto go purvo v nego, posle v u4ili6teto..... a ina4e v momenta rabota kato star6i expert v ministerstvo , , , , ,

Тема Re: ЧОУ Света Софиянови [re: vladimir]  
Автор kalikalina (непознат )
Публикувано13.12.08 14:21

здравейте, всъщност искам да искажа едно мнение което доста противоречиво, защото съм страшно доволна от знанието което децата усвояват в училището и ужасно недоволна от отношението на директорката, която ако има лично отношение към родителите - отрицателно разбира се, си го изкарва на детето, настройва учителите против него, което от своя страна се отразява и на отношението на съучениците му към него, с две думи и да не е виновно детето ви за нещо - е , ще бъде повярвайте ми. Ще го побъркат психически и колкото и да сте доволни от получевите знания и начина на обучение за доброто на детето ви ще се принудите да го преместите. Керкова - директорката на въпросното училище е най- гадиня човек който съм срещала , двулична кучка, която освен всичко останало е въвела и такава система на промиване на мозъци - колкото си по подмолен, толкова по добре ще ре развиваш там. Само лъжене и двуличие, ако не искаш си аут. Там такива които имат собствено мнение не вървят, то трябва да е като на другите или като на Керкова - имам предвид второто трябва да е на родителите, ако не си съгласен с нея детето отново е вън..........

Авторroditel_s (Нерегистриран)
Публикувано01.02.09 17:30

Написаното не отговаря на истината. В училещето се учи много и се държи на дисциплината. Явно, злостните думи са написани от родители, чийто деца не могат да издържат на темпото.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.