|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
133 СОУ ...
|
|
Автор | MM (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.11.06 19:25 |
|
Здравейте !
Догодина синът ми е 1 клас и мисля да го запища в 133 СОУ.
Но съвсем случайно прочетох коментар за (по спомен) г-жа Овчарова, че изключително неприятно се е държала с учениците в трети клас.
Но повече негативни коментари не съм намирала (или не съм успяла да намеря).
Та към същността на въпроса - какво ви е мнението за 133 СОУ - начален и среден курс; и евентуално, ако остане желанието ми да бъдем в споменатото училище първолаци, то коя госпожа бихте препоръчали за преподавател в 1 клас ? !
Благодаря ви предварително за мнението !
| |
Тема
|
Re: 133 СОУ ...
[re: MM]
|
|
Публикувано | 29.11.06 09:57 |
|
... Никой ли няма мнение (положително или отрицателно) за въпросното училище ? ! ...
| |
Тема
|
|
|
Автор | Fizzy (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.11.06 11:34 |
|
Имаше тема за 133, потърсете я в по - задните страници
| |
Тема
|
[re: Fizzy]
|
|
Публикувано | 02.12.06 19:05 |
|
Разбирам ... Но желая актулана информация ... А именно в сегашно време как се развива това училище ? ! Знам, че от преди време е с добра слава, че е база на Софийския университет ( част от факултетите на университета там си провеждат педагогическите практикуми) , НО днес как се развива училището ...
| |
Тема
|
|
|
Автор | Cъcипaнa мaйka (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.12.06 16:58 |
|
Мнение за 133 училище имам дълго и изчерпателно мога да разкажа за това училище ,в което едва не ми съсипаха детето.От първи клас беше там и наедно с него аз всяка вечер се налагаше да подготвям уроци, защото така и не го дадах в платената занималня, което всъщност се явяваше критерии за това дали ще получава похвали и добри оценки, пък в училище никой необясняваше уроците на първолаците ,защото госпожите имали все някакви телефонни разговори и други ангажименти.Децата в платената занималня нищо ,че родителите им плащаха също нищо незнаеха. Това училище се крепи на стара слава и настоящата директорка хич не се справя с функцията си.Сигурна съм ,че там има една-две останали учителки дето все още ги била, но по-голямата част имат много ниско ниво на педагогическа подготовка и детската психология им е нещо доста далечно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
esprit (zelenooka.....) |
Публикувано | 25.02.07 15:12 |
|
Здравейте,
късно виждам темата ви,но все пак ще ви дам актуална информация.Дъщеря ми учи там,в момента е трети клас.Коагато записвахме детето в 1 клас.училището имаше много добри отзиви.Попаднахме при много добра класна и нещата си бяха съвсем наред.Но тя напусна и в трети клас дойде педагог от който не бяхме доволни.след многократни молби и жалби,плюс проверка от РИО я смениха с друга.Сега сме доволни.
По принцип програмата им е натоварена и изискванията са високи.Обучението по руски език също е на ниво.В занималнята също изизскват от тях и не остават ненаучени уроци и ненаписани домашни.
Много е важно в 1-те 4 години предагога дае добър ,за да изгради в децата навици за учене.Ние имахме късмет в 1 и 2-ри клас.И благодарение на това,че госпожата им бе строга,в трети клас независимо слабия педагог децата учеха.Най добре е да попиптате някой с четвъртокласник в това училище,за да ви каже кой от началните учители,които тази година ще поемат 1-ви клас е най добър.И то на место.
Редактирано от esprit на 25.02.07 15:13.
| |
|
относно директорката съм съгласна,но все още има добри педагози.Пък и ние родителите не си оставяме магарето в калта и се борихме доста.Никой не е настоявал да си записваме децата в палтена занималня.Само при една учителка имаше такива изисквания и то тя беше собственичка на занималнята.Не записахме детето в този клас именно по тази причина.
| |
Тема
|
[re: esprit]
|
|
Автор | Eднa (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.02.07 10:16 |
|
Рибата мирише от главата.През последните няколко години се смени почти целия учителски състав в това училище и останаха единици от добри преподаватели ,но заслужава ли си човек да си къса нервите и да играе на хазарт докато се опитва да налучка добрия останал преподавател?Безмислени усилия и необосновани опити с психиката и здравето, и образованието на собственото си дете?!!!Дали си заслужава.Всичко е стара слава!
| |
Тема
|
[re: Eднa]
|
|
Автор |
Josefine (jujicat) |
Публикувано | 01.03.07 20:52 |
|
Не бих казала. За съжаление нямам представа от основния курс на обучение, но дъщеря ми учи в 8- ми клас( в английска паралелка) в училището и засега съм с доста добри впечатления. Освен, че дисциплината е на високо ниво, на олимпиадата по английски език( поне на първия кръг, който мина наскоро) показаха по- добри резултати от осмокласниците на Английската гимназия.
| |
Тема
|
[re: esprit]
|
|
Автор | Aни (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.07 23:57 |
|
Щом в момента сте 3-ти клас,значи бихте могли да дадете някаква информация за учителки,които наесен ще поемат първолаците.Т.к. дъщеря ни най-вероятно ще я запишем в 133-то,ни интересува много коя учителка ще поеме детето ни.Нали разбирате притеснението ни в момента по този въпрос.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|