Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:14 14.07.25 
Непрофесионални
   >> Училище
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Kvo mislite za American college of sofiaнови  
Авторumbopo (Нерегистриран)
Публикувано18.07.05 14:08

mislq da kandidatstvam tam ama se 4udq kAK E

Тема Re: Kvo mislite za American college of sofiaнови [re: umbopo]  
Автор Stefan-AstraG (benchmark)
Публикувано19.07.05 14:20

Според мен е най-доброто училище в София. Дъщеря ми учи там и съм супер, супер доволен от начина на работа, наистина е много селиозно. Можеш да им погледнеш сайта www.acs.bg

Тема Re: Kvo mislite za American college of sofiaнови [re: Stefan-AstraG]  
АвторPolq (Нерегистриран)
Публикувано19.07.05 20:09

И ние мислим да подадем документи следващата година...
Споделете малко повече за училището.Колко деца са в клас?Имат ли след училищни клубове,плащат ли се допълнително?Колко процента от децата ги приемат в университет?...Имат ли организирани лагери,екскурзии през лятото и др. ваканции? Преподавателите българи или чуженци са?
...При нас има малък проблем,че сина ни не е много добре с българския и ако не го приемат там трябва да учи в друго училище а той не иска,което прави връщането ни в Бг безсмислено:((
(за нас има значение мнението на децата,както и средата в която ще попаднат)

Тема Re: Kvo mislite za American college of sofiaнови [re: Polq]  
Автор Stefan-AstraG (benchmark)
Публикувано19.07.05 22:19

Наистина отговорите на тези въпроси ще намерите на сайта. Само ви уверявам, че това което ще хпочетете там е 1 към 1 с това, което е наистина. Ако все пак имате още въпроси, ще ви отговоря.

Авторroтинaтa (Нерегистриран)
Публикувано21.07.05 12:03

Хубаво е да се учи, но в Американския колеж само ще се мъчиш. аз попринцип обичам ученето, но чак пък толкова!

Тема Re: Kvo mislite za American college of sofiaнови [re: roтинaтa]  
Автор Magratea_ (гений)
Публикувано21.07.05 18:34

Аз съм кандидатствала там и бях в резервите, но така и не се записах...мисля, че немската се оказа по-добрата алтернатива (поне за мен, може за другите да не е така ).

Май нещо ме хвана изключението...

Тема Re: Kvo mislite za American college of sofiaнови [re: Magratea_]  
АвторStan (Нерегистриран)
Публикувано22.07.05 18:09

Е, несравними са немската и колежа. Особено ако си от резервите, защото това значи, че за да завършиш освен че ще трябва да се съдереш от учене ваште трябва да приготвят едно 10.000 евро минимум за 5-те години (щото таксите се вдигат всяка година, например за тези, които са от първите 100 миналата са били 1750, тази са 1900, за резервите и миналата и тази са 4800 май).
Мисля, че целокупният българин е далеч от този стандарт, макар че знае ли човек, като си помисля, че една частна детска градина няма с такса под 2000 евро... А щом има такива цени, значи има кой да ги плаща.
Така че да учиш в немската без пари (или с пари за частни уроци) е отвсякъде по-евтино, а ако си съвестен и учиш (което е много трудно постижимо - да си зубър сред отворените) със сигурност ще успееш не по-зле от завършилите Американския.
Но, там явно залагат на имиджа както и на сертификацията за Ай-Би, която взеха скоро и са много горди, защото не напразно не помня кой беше казал, че 100-те бона в зелено такса за американски университет от бръшляновата лига или супер престижен английски се декомпозират на 5.000 разходи за образованието и 95.000 такса за възможностите да си в контакт с бъдещия елит на нацията, демек най-ценния капитал - познанства и връзки. А за съжаление у нас, както и по света, но там е в много по-малка степен, изобщо не е важно все още какво и колко знаеш, а кого познаваш... Не сте ли съгласни с това?

Тема Re: Обърках сметката....нови [re: Stan]  
АвторCтaн (Нерегистриран)
Публикувано22.07.05 18:14

5 години по 5 бона са си 25.000, аз писах 10.000 евро. Цифра...

Автор umbopo (непознат )
Публикувано27.07.05 14:33

Mnogo vi blagodarq!Nqkoi moje li da kaje za razpredelenieto na klasovete-po niwoto na angliiski li e ili po ne6to drugo?6toto v saita po4ti wsi4ko e na angliiski a az ne sum mnogo dobra

Автор Eowyn_ (мрачна принцеса)
Публикувано27.07.05 16:13

За английския- да, наистина е надеждно място да го научиш.

Но за литературата- забрави, никакъв шанс за развитие. Нивото е такова, каквото е нивото на математиката в НГДЕК

"Когато е в морето, човек никога не е сам".
Ъ. Хемингуей

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.