Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:26 14.07.25 
Непрофесионални
   >> Училище
*Кратък преглед

Тема Английско у-ще в Горна Банянови  
АвторDaddy (Нерегистриран)
Публикувано15.09.05 13:22

Здравейте! Вчера съвсем случайно чух, че в Горна Баня има Английско - Американско училище, където предимно записват децата на чуждите дипломати в България. Дали някой знае нещо повече за него? Къде се намира, какво представлява, какви са преподавателите и т.н... Не знам нищо, освен че годишната такса е колкото в Англия..

Тема Re: Английско у-ще в Горна Баня [re: Daddy]  
Автор Stefan-AstraG (benchmark)
Публикувано16.09.05 16:52

Дали сте чули правилно, защото такова училище, точно англо-американско има на територията на американския колеж в младост, таксата е около 15000 долара и там българско дете може да се запише само и единствено ако се връща от чужбина, иначе не може.
За Горна баня за пръв път чувам, другото го виждам като ходя в колежа (там е дъщера ми), но то е след портала, на неговата територия, преди неговите сгради. Всяка сутрин дипломатите си карат там децата. То е до 8-ми клас, после обикновено продължават в колежа.

Тема Re: Английско у-ще в Горна Банянови [re: Daddy]  
АвторMaйka (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 08:18

Вижте информацията на този сайт, но в общи линии колегата Стефан Ви е информирал
http://sofia.ecis.org/

Тема Re: Английско у-ще в Горна Банянови [re: Stefan-AstraG]  
АвторNick (Нерегистриран)
Публикувано10.02.07 07:54

V Anglo-Amerikanskoto uchilishte veche priemat i bylgarski deca, taksata e naistina visoka, no molya da mi pishete dali imate mnenie ili ste chuli otzivi za tova uchilishte. Spored men naistina uchilishteto tryabva da e super, za da se zaplashtat takiva sumi godishno.
Mnogo blagodarya!!!

Тема Re: Английско у-ще в Горна Банянови [re: Nick]  
АвторStefan (Нерегистриран)
Публикувано12.02.07 11:08

Междувременно англо-американското го преместиха, вече не е на теритоврията на колежа, а след Горубляне и околовръстното, на пътя за Панчарево срещу едновремешните черешови градини...
Сградите на територията на колежа вече си ги ползва колежа, те им ги бяха дали за ползване.
Това зная за тях, иначе като отзиви за дейността им, нямам идея, , може би някой друг може да Ви е полезен...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.