|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
ей дечица,
|
|
Автор |
zaphod (void *lpNothing) |
Публикувано | 18.08.05 20:47 |
|
не мислите ли че училището трябва да се подложи на палеж?
не ги слушайте дъртите дето разправят колко било полезно и как щели сте да станете хора - пълни глупости. чиста загуба на време, казвам ви.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Училището не е за палеж.Напротив то може и да бъде приятно,въпроса е ти да го направиш така.До сега изобщо не ми се ходеше на училище,но през изминалата учебна година аз ставах с желание да отида на училище.На никой не е приятно да отива на училище за да го изпитват и прави контролни,но нали затова е училище.Погледнете от друга страна-та там имате приятели,разведрявате се и даже ви става приятно.Все пак за всяко нещо си има време.Сега трябва да учите.А ако не ходите на училище,какво ще правите вкъщи?Всичките ви приятели ще са на училище и няма да има с кой да излезнете.Ще седите пред компютъра и ще тъпеете.
| |
|
Абе, ти като правиш контролни по български, не оставяш ли разстояния между изреченията?  
SAY 'ELLO TO MY LITTLE FRIEND!
| |
Тема
|
Re: ей дечица,
[re: Shankly]
|
|
Автор |
|Bob| (Audi Fen) |
Публикувано | 27.08.05 17:45 |
|
Глупава забележка!

| |
|
Чудя се дали вогоните ще се навият да прочистят цялата Земя от училищата
| |
Тема
|
[re: Бeзцeнни]
|
|
Автор |
zaphod (void *lpNothing) |
Публикувано | 27.08.05 22:46 |
|
да разбира се, заедно със останалите неща :)))
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Е, тогава да изчакат да си дочета до книгата, да отскоча до магазина да си взема една кърпа(още се колебая за цвета) и няколко книжки и да заповядат:)
| |
Тема
|
|
|
Автор | Oбичaм Училишe (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.05 01:00 |
|
моето е мнение по въпроса е че ако има един чалъм да можем жси4ки да се изсерем ж училище и да го размажем по стените! Няма по прокъланто място от това деца! Ако родителите ви ви карат да ходите против волята ви най добре би било да избягате от вкъщи и да започнете всичко на чисто. Например можете да започнете бизнес с наркотици или нещо друго доходоносно. Ако вашите не спират да ви карат да ходите на даскало има лесно, точите сатъра и действате. Най- лесно е когато мама и тати спинкат сладко сладко, само леко се промъквате и с няколко бързи движения те повече никога няма да ви умалват за нищо :) най малко за гуйняното даскало
| |
Тема
|
|
|
Автор | Q6 Ml KYPA (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.05 01:00 |
|
e da vio eba maikata na si4ki deto obi4ate tbpoto u4ili6te... Kak moje zasramete se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ot malki ni promivat mozucite tam... tova e ne6to koeto seki uvajava6t sebesi 4ovek trqbva da mrazi i nenavijda [Mili deca MRAZETE 6IBANOTO DASKALOOOOOOO PSUVAITE PIITE DROGIRAITE SE PU6ETE I MRAZETE DASKALOTO!!!!!AS sbm potresen 4e su6testvuvat lameri koito obi4at da hodqt na 6ibanoto daskalo... To im e priqtno 6toto tam sam im edinstvenite "priqteli"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
S DVE DYMI : MRAZETE Y4ILI6TETO I SI4KO SVURZANO S NEGO!!!
| |
Тема
|
[re: Q6 Ml KYPA]
|
|
Автор | Q6 Ml KYPA (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.05 01:17 |
|
EI SLADURANKE DA TI EBA MAMICATA TE TE LI E SRAM BE....KAK MOJE DA NASUR4AVA6 PODOBNI IZVRA6TENIQ- KATO HODENETO NA U4ILI6TE... O6TE MALKO 6TE KAJE6 NA GORKITE DE4ICA DA SI MIQT ZUBITE SEKI DEN ILI DA SE KUPQT.....PROQVI MALKO LOQLNOST KUM OKOLNITE I SE HVURLI OT NQKOI PO VISOK BLOK...... TI SI YJASNA.....
A SEGA MILI DE4ICA VI6TE KAKVO 6TE VI KAJE BATKO VI S NAI DOBRI 4YVSTVA :D
ZAPOMNETE MNOGO VNIMATELNO TEZI VUL6EBNI DUMI4KI I GI IZPOLZVAITE V SLU4AI NA NEOBHODIMOST (NAI DOBRE SRE6TU NQKOI Y4ITEL ILI NE6TO OT SORTA
1-VO DA TI EBA MAMI4KATA GNUSNA DA TI EBA 4ERNA DA EBA!!!!
2-RO A MA OYYYYY GURLOO DA TI SERA NA LICETO DA TI SERA GROZNOTO!!!!!
3-TO ABE PEDERAS GURBAFPOJELAVAM TI KITAISKIQ NAROD DA TI SE IZHVURLI NA GNUSNATA FUZIONOMIQ
4-TO 6TE TE RAZBERA KUDE JIVEE6 I VQRVAI MI 6TE OTIDA VUV VAS I 6TE 4UKAM DETETO TI TAKA 4E KATO GO VIDI6 POSLE KAK VURVI NQMA DA MOJE6 DA GO POZNAE6!!!
I POSLEDNO 5-TO
2-KA LI MA??!?! OOO DOBRE GOSPOJO IDVA ZIMA STAKLATA STAVAT SKUPI 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|