Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:08 08.07.25 
Непрофесионални
   >> Училище
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема тюрлюлю:))))))  
АвторЧykиГek (Нерегистриран)
Публикувано12.07.05 15:42

моля ви за препоръка и мнение за учебните центровете за подготовка за национален изпит по български и литература след 7 клас ) спрях се на "веди" или "регалия" .....
полудяла майката :))))))))

Тема Re: тюрлюлю:))))))нови [re: ЧykиГek]  
Автор Stefan-AstraG (benchmark)
Публикувано12.07.05 16:05

Дъщеря ми беше във Веди миналата година. Издържа до декември и се отказа. Просто й дойде в повече, защото ходеше по ри пъти в седмицата на математика и по веднъж на български при учители и сравнявайки ги с тях реши, че си губи времето.
Много добри отзиви съм чувал за курсовете на СМГ, особено по математика, но и за български също.
Но, всичко зависи от родителите и детето. Ако успеете да го мотивирате и най-важното ако то не седне да научи всичко, което е изпуснало за тези няколко години през предстоящата и да се подготви, да разбере че само с учене става, няма учител, който да го свърши вместо него...
Иванови имат жестока система в това отношение, но там има смисъл, само ако детето яко работи и е в първите няколко по успех групи...
А освен това е нахалник и грубиян, щях да го бия веднъж, щото се правеше на велик...

Тема Re: тюрлюлю:))))))нови [re: Stefan-AstraG]  
АвторThe maniac (Нерегистриран)
Публикувано12.07.05 19:58

Tazi godina biah v Regalia i dosta mi haresa.Gospodina ni po literatura be6e mnogo dobar i ni razbira6e.Po matematika gospodina ni 4esto otsastva6e i ima6e zamesni4ka,koiato sa6to se spravia6e dobre.

Автор LoVe_RuLeS ()
Публикувано13.07.05 00:22

Най-добре във "Веди".

Тема Re: тюрлюлю:))))))нови [re: LoVe_RuLeS]  
Автор Eowyn_ (мрачна принцеса)
Публикувано13.07.05 15:23

Най-добре във Веди, но само за литературата. Математиката изобщо не е на ниво. Посещавала съм въпросните курсове и само за справка на изпита имах 5.75, като се има в предвид че в училище подкотовката изобщо не струваше.

За Иванови- ами не обичам да се изказвам за неща, в които не съм навътре, но ми се струва безсмислен целият този стрес, да не говорим че там са разделени на групи- по-напреднали и по-изостанали.

Виж, ако пак трябваше да избирам- за литературата със сигурност Веди, а за математиката- смг.

Еспух

"Когато е в морето, човек никога не е сам".
Ъ. Хемингуей

Тема Re: тюрлюлю:))))))нови [re: Eowyn_]  
АвторЧykиГek (Нерегистриран)
Публикувано13.07.05 16:46

Благодаря ви за мнението !

АвторЖeни (Нерегистриран)
Публикувано13.07.05 20:21

Догодина май ще има тествои изпити. Най-добрата школа е школата на мама Родителите могат да мотивират децата си да направят първият си сериозен избор в живота самостоятелно (информирайте го за възможностите още от сега и не правете избор вместо него), да участват в това състезание без да се страхуват и да знаят, че независимо от резултатите вие ще продължавате да си го/я обичате и подкрепяте. Такива състезания и избори ще имат много оттук нататък, т.е. ще имат възможност да променят съдбата си на всеки етап. Ученикът/-чката да чете любима литература. Колкото повече, толкова по-добре... Да решават задачи, най-добре в по-масов курс, за да имат възможността да се равняват с другите си съученици и за да видят реално слабостите си още сега. Да се пробват на всички възможни пробни изпити и олимпиади, за да свикнат психологически с обстановката и да избегнат стреса в дните на истинските изпити. След грешки и ниски оценки го/я успокоявайте първо, а след това правете разбор, за да се откорегират слабостите.

Автор_ (Нерегистриран)
Публикувано13.07.05 22:42

Погледнете тук:

Тема Re: тюрлюлю:))))))нови [re: _]  
Автор Magratea_ (гений)
Публикувано14.07.05 10:34

Аз бях в Иванови...доста е мазохсистично да се запишеш там,но пък ме изкефи в някои отношения.Пада страшно учене и ако ги слушаш ти е почти гарантирам успеха.Иначе се запознах с много готини хора и сега от всяка гимназия познавам поне по 10-20 души.Пък и ни водеха на разни екскурзийки.
Впрочем много е трудно ,изисква търпение, но като станеш осми клас предпочиташ да се върнеш.

И все пак,ако не можеш чак толкова да учиш,"Веди" са добър избор

Май нещо ме хвана изключението...

Автор dari_de (непознат )
Публикувано02.07.08 15:46

Знаете ли добри учебни центрове за подготовка по математика

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.