|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Да видя предложения за 900 Coupe ...
|
|
Автор |
Andy™ (Keep Sabing !!!) |
Публикувано | 07.02.03 16:27 |
|
Да е виждал някой да се продава добър Saab 900, модел между 1988 и 1992 г. (старото купе, но вече с интегрираните брони).
Задължително да е купе (3 врати, за да може да се сложи Аеро-пакет), двигателя непременно да е с турбина, желателно LPT (с ниско налягане). Естествено с ABS, по възможност с климатик и ... люк (нищо, че комбинацията е странна).
Очаквам оферти.
Цвета не ме притеснява - ще се пребоядисва така или иначе в "Lightning Blue".
Да не се предлагат коли с афинитет към ръжда или видими следи от удари.
С една дума - търси се маниашки автомобил
| |
Тема
|
Re: Да видя предложения за 900 Coupe ...
[re: Andy™]
|
|
Автор |
Tanuco (все едно....) |
Публикувано | 15.03.03 10:30 |
|
Не разбирам много от модификациите на СААБ, въпреки че страшно много ме кефят, но както и да е.Видях да се продава един СААБ 900 купе, мисля че с три врати,не съм спирал да го гледам, защото минавам все с колата от там.Черен е на цвят.Намира се пред една морга за части втора употреба на последната спирка на тролей номер 9(на Сточна гара, ако идваш по Козлодуй завиваш надясно за Сточна гара и колата е на 50м от светофара, няма как да я пропуснеш, защото е на тротоара)
Успех
Nil novi sub sole
| |
Тема
|
[re: Tanuco]
|
|
Автор |
Публикувано | 15.03.03 12:11 |
|
Отивам .. ще отговоря като се върна
| |
Тема
|
видях я ...
|
|
Автор |
Публикувано | 17.03.03 00:44 |
|
Същата тази 900-тка ми я предлагаха още необмитена за 1600 лв на Горубляне. Колата е тъмно-синя с много изхабена боя, а и самия двигател не е първа хубост. Въпреки, че годината е 1992, душичката са й извадили. Дано някой приятел не попадне на тази кола.
| |
Тема
|
Re: видях я ...
|
|
Автор |
Tanuco (.....) |
Публикувано | 23.03.03 13:55 |
|
ХМ...отдалеч си иглежда черна, въпреки прахта,
но не знаех че е в окаяно състояние
Nil novi sub sole
| |
Тема
|
|
|
Автор | kaпaцитeт (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.03.03 22:02 |
|
за какъв дявол ти трябва каруца от този род? 
| |
Тема
|
|
|
Автор | kaлaцитeт (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.03 02:40 |
|
Ехе чак и цвят ВИГЕН голяма селяния сигурно ще му сложиш и решетки на калниците .До тук със заяждането.Асега няколко съвета въпреки че всичко писано за СААБ в Бг нет е от тебе.1.версията LPTe пълен мъртвец и ще ставаш за резил пред всеки селянин с Голф (ужас излагаш марката) 2.за да тунинговаш това возило качествено ти е необходимо APC(серийно го няма на LPT)няма го при Латин,при Киро и в ГРИФИН ООД(от последните можеш да си го поръчаш с отсъпка но все пак!!!!)3.останалите дреболии като соленоиден клапан ,датчик за детонации и др.можеш да ги набавиш на прилична цена и като добавиш боята и най вероятно ремонт на турбина по-добре си поръай нова 9-3ка на лизинг.Хайде чао и не се чуди от къде знам токова много. Р.С.ако все пак намериш кой да ти го подари ще ти помогнем за всичко което изброих.(инвестицията си струва ) ГОЛЯМА МАНИЯААААА
| |
|
kvi martavci bre,brad4et...slagash Lpt-to/novo/ do 320-ka/nova/ deto e 170 i kusur konia i bavar4eto ostava u prahuliaka..pa za kvi golfove redish...ne moa da ta zase4a...
AKULATA MOZE DA TE NAPADNE SAMO AKO SI MOKAR!
| |
Тема
|
Re: kiro-miro,latin i platin
[re: vazelindion]
|
|
Автор | kaпaцитeт (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.03 21:39 |
|
Хей приятел едва ли си по-голям фен на марката СААБ от мен но говори и пиши истини Едва ли си виждал толкова Сааби колкото аз съм правил и карал 900LPT си е от всякъде куц кон (не се заяждам )Ако си от София остави мейл или телефон ще ти го докажа
| |
|
ROGER!Biah ot sofia sega ma hvana lipsata!Ziv i zdrav!
AKULATA MOZE DA TE NAPADNE SAMO AKO SI MOKAR!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|