|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
я кажете
|
|
| Автор |
ventil () |
| Публикувано | 19.08.09 07:52 |
|
|
от известно време някаква "Олга" ми пише на скайпа как търсела любовта,как било трудно да се живее в Русия и т.н.,дори и снимки праща...тва не е ли зарибяване и ква е целта
По-страшен от руския танк е пияният му екипаж.
| |
|
|
|
Целта естествено е да ти вземе парите.
Редактирано от Aulus Vitellius Celsus на 19.08.09 08:43.
| |
|
Тема
|
Re: я кажете
[re: ventil]
|
|
| Автор |
aspid (кит в аквариум) |
| Публикувано | 19.08.09 10:14 |
|
|
Женен ли си? Напиши й, че си щастливо женен и имаш две деца и малка заплата. С 99% вероятност любовта на Олга ще се изпари по-бързо от капка върху гореща печка.
Гоблин - това е не само и не толкова раса. Това е начин на мислене.
| |
|
|
|
Почти сигурно е, че от другата страна на скайпа е някой момък. Гледала съм по ТВ за този вид "бизнес" в Русия. Ако се хванеш, ще ти поиска пари, уж за да си купи билет за самолет. Това е най-разпространеният сценарий.
| |
|
|
|
писах бе,викам аз съм семеен,щастлив,няма си развалям семейството - обаче тази е упорита,вика аз проверих полети и цени....ще дойда да се запознаем....баси
| |
|
|
|
и аз бях чул такова нещо.....до сега пари не е искала...и да иска...sorry,не съм аз човека
| |
|
Тема
|
Re: я кажете
[re: ventil]
|
|
| Автор |
aspid (кит в аквариум) |
| Публикувано | 19.08.09 19:35 |
|
|
Скайп и видеодиалог - така ще можеш да провериш на живо дали е момче или не.
| |
|
|
|
Да бе, и ако е момиче, какво? Да и прати пари за билетче, щото тя вече си е проверила полетите?
Друг е въпросът, че надали девойката е тръгнала да се запознава без никакви аванси от негова страна
| |
|
|
|
Първо да елиминираме простите варианти - да се увери човека, че говори с жив човек, а не с виртуален фантом на някой небръснат стар пандизчия = )
Проблема с парите за билет ще го сложим на дневен ред по-късно. = )))
| |
|
|
|
бе кви пари,кви пет лева....на скайпа си е жена....доста привлекателна....което никак не ме учуди все пак зарибявката трябва да е качествена
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|