|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Практикер отвори врати
|
|
Автор | пoceтил (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.09.07 13:47 |
|
Практикер отвори врати и вече всяко второ домакинство в Русе си има нова 12 литрова кофа
Моите положителни впечатления: Много добре подреден магазин, голям избор, страшно много персонал и засега любезен.
Отрицателни впечатления: Немалка част от стоката е от Китай. От ел.контактите до...щорите.
Всъщност много ми е странно как може да се предлагат щори с готови размери след като прозорци с абсолютни еднакви страндартни рамери няма. Дори разлика от 1 см прави щората неизползваема или в най-добрия случай се поставя обаче остава процеп, от който няма как да не влиза светлина (тогава за какво ще му е на човек тази щора). По-добре човек да си поръча от Шотерон, Гершман, Деана или други отколкото да си хвърля парите на вятъра.
Друго което ми направи впечатление е, че обещаната бира за всяка покупка вечерта вече беше свършила... пласмтмасови кофи обаче имаше
| |
Тема
|
Re: Практикер отвори врати
[re: пoceтил]
|
|
Автор | Heпoceтил (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.07 12:25 |
|
Абе играч,хората си перат парите с тия магазинчета,ти си се завълнувал за нек'ви си щори!
| |
|
Има вода, перат. В градове, в които няма вода не строят такива магазини, щото не могат да перат.
| |
Тема
|
[re: Mитaka®]
|
|
Автор | Baни (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.09.07 08:36 |
|
Прав си Митак , обаче голямо пране пада бе братче. Като гледам по центъра колко перални има...Не остана един нормален магазин. Да отворят МОЛ-овете да видим там каква ще е
| |
Тема
|
Re: МУЗЕЯТ отвори врати
[re: Baни]
|
|
Автор |
милaниcт (Обичащ ) |
Публикувано | 23.09.07 20:24 |
|
А за мновият музей няма кой да напише
| |
|
Чакай първо да го посетим и разгледаме. Тогава ще пишем.
| |
|
Е изтървахте да ви снимат с Гоце днес
| |
Тема
|
[re: пoceтил]
|
|
Автор |
GBlO (доброжелател) |
Публикувано | 27.09.07 12:51 |
|
Tези магазини се правят за неориентирани хора, които гледайки по рафтовете решават да си купят нещо. Почти всички стоки вътре могат да се намерят на по-ниски цени при официалните вносители или производители, но трябва да знаеш къде се намират. За консутации относно стоката неможе да се говори, тъй като консултантите са видели тези артикули преди 2 седмици и знаят само това което са им казали и най-вече запомнили
Примерно: 1 панта за мебели HEFELE е с продажна цена 5,75 за бр. а в представителя е неповече от 2лв.
2 дръжки за мебели производство в Турция (без да е опоменато това) са с цени от 2лв. до 10лв. За надценката ще си замълча.
Що се отнася до качетвото вероятно повечето неща са китайски и с доста компромиси и малка част от реномирани производители с добро качество (без да има гаранция, че не е пак от Китай)
В крайна сметка, аз също пазарувам там понякога , но само неща които не съм намерил на друго място.
| |
Тема
|
[re: GBlO]
|
|
Автор | Baни (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.09.07 13:43 |
|
Ами така е , в този град незнаеш кое къде е. Ето сега ми трябва врата за банята и къде да я търся -отивам директно в Практикер
| |
Тема
|
[re: Baни]
|
|
Автор |
GBlO (доброжелател) |
Публикувано | 27.09.07 14:04 |
|
Tе затова имат клиенти я
Каква е вратата, фазер, алуминий или ПВЦ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|