|
Тема
|
руби рубира
|
|
Автор |
дokтop ox бoли (непознат) |
Публикувано | 14.10.08 00:26 |
|
Здравейте,
нов съм в програмирането с руби (иначе имам реален опит на др езици). Затова ви моля да ми дадете 1, 2 tutorial-a или online guides или направо някакви е-books.
Проверих в темата за книги, линковете са стари и неактивни.
Записъл съм курс във фми за ruby on rails, и днес бях за първи път. Като гледам доста интензивно се движим и сигурно ще скочим в релсите скоро, а останах с впечатление, че синтаксиса има доста врътки и така с малко нередовно ходене от моя страна(понеже нямам възможност) няма да се научи като хората. Имам желанието да пиша на руби и мисля да му отделя време. Дори се замислям професионално да премина на него. Така че давайте да почвам да го мъча :)
Поздрави, и мерси за всякакво инфо предварително..
| |
Тема
|
Re: руби рубира
[re: дokтop ox бoли]
|
|
Автор | rubyn (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.08 21:23 |
|
Явно феновете на руби не са много активни, или яко кодите та нямате време :)
| |
Тема
|
Re: руби рубира
[re: rubyn]
|
|
Автор | q (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.10.08 00:35 |
|
цъ,
Просто 'ората дет пишат ruby не кесят по форуми да отговарят на въпроси, чийто отговор дреме на едно търсене в гугъл. Ако не можеш да си намериш информацията, значи най-вероятно ruby (все още) не е за теб. Поинтересувай се от стажантска програма в САП или някой php/.NET shop.
| |
|
брей колко ги разбираш....кой ти каза че не съм търсил в нета? Просто исках да комуникирам с хора от бг, които пишат на руби какъв ти е проблема? Май ти не ставаш да пишеш на руби тей като това не е език за кисели и сопнати хора като теб.
| |
|
докторе, прав е човека, сега влизам в тая тема след може би 10 месеца.
А знам и съм написал "малко" повече от теб на/за Ruby.
| |
|
|
|
|