Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:34 03.11.25 
Автомобили
   >> Rover
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ВСИЧКО ЗА ROVER 200нови  
АвторCTOMAH (Нерегистриран)
Публикувано11.04.07 00:16

Здравейте някой може ли да ми каже как се регулират фаровете на тази брък..............КОЛА ?? има по 2 бели лостчета на фар ама неискат да се въртят нито нещо друго.АКО НЯКОЙ ИМА НУЖДА ОТ СЪВЕТ ЗА роувър 200 дизел относно осветление на таблото,турбо и други нека пише тук.

Тема Re: ВСИЧКО ЗА ROVER 200нови [re: CTOMAH]  
Публикувано11.04.07 00:19

Хора кажете всичко което знаете за 200 дизел очаквайте саштото и от мен.

АвторИвaн (Нерегистриран)
Публикувано11.04.07 00:22

брат,знаиш кък се сменя крушката на часовника не свети и ме дразни много.

Публикувано11.04.07 00:26

Да,знам.Тази пластмаса,която е отгоре се вади по следния начин:пъхаш една отвертка централно отдолу и дърпаш пак там вади се лесно.много зор ми даде.след това имаш 2 болта които държат самия часовник махаш буксата и го вадиш.Крушката е стандартна мисля че 2W,12V. и затваряш по обратния начин пъхаш пласмасата отгоре и после натискаш надолу.Готов си.

АвторИвaн (Нерегистриран)
Публикувано11.04.07 00:27

Златен си.Ако науча нещо за ровер 200 веднага ще пиша чао и пак мерси

Тема Re: ВСИЧКО ЗА ROVER 200нови [re: Ивaн]  
Автор porostorm (непознат)
Публикувано11.04.07 03:16

СТОМАН, здравей.

Защо не си свалиш RaveCD или всички останали четива от тук:

и ще видиш как се регулират фаровете на тази бръкМА

До колкото си спомням регулиране на фарове струва 10 лв.

Какво мога да ти кажа аз за турбото. Карам 600 SDI. Доволен съм, не ми гори масло. При турбо дизелите често трябва да се сменят горивен и въздушен филтър. Особено за нашите пътища и качествени консумативи! Това мога да ти кажа, питай нещо конкретно

Поздрави.

Тема Re: ВСИЧКО ЗА ROVER 200нови [re: porostorm]  
Публикувано24.04.07 01:09

porostorm споко бе братче

.Аз си имам " MG Rover tehnical data (RAVE),но успях без негова помощ да си регулирам фаровете само дето десни свети в дърветата горе ама и утре е ден. щото на мен акъла ми е толкоз,че си ги регулирам на око,пък вечерта като видя на някоя стена "майсторството си" ми се разваля кефа.А да ти се похваля отдавна си мисля да си сменя осветлението с диодно за икономия и днез започнах-смених само тези на конзолата за климатика,реотаните допълнителните предни и задни с жълти диоди.Обаче си мисля че на таблото няма да стане добре с диоди.НЯКАКВИ СЪВЕТИ ? Взех да си харесвам роувърчето

Тема Re: ВСИЧКО ЗА ROVER 200нови [re: porostorm]  
Публикувано24.04.07 01:15

porostorm,чакам помощ и / или съвети за диодно осветление на таблото например чувал съм че ако се скълцат с клещи и се изшкуркат и почистят разпръскват по-добре светлината.Цветът на таблото е оранжев(дали ще стане равномерно и достатъчно силно ?

Автор porostorm (непознат)
Публикувано24.04.07 10:56

ще я харесаш, как няма да я харесаш. За диодно осветление на таблото не знам, не съм се занимавал. Намерих малко писано по въпроса от опелджиите:

http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=8101&hl=%E4%E8%EE%E4%E8&st=30
http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=525&hl=

има какво да се прочете.

Публикувано24.04.07 12:19

porostorm златен си братче ти "отговори" на 50% от въпросите аз с рискувани експерименти ще си отговоря на другите 50%.Паля да ходя за резистори и диоди !

МЕРСИ !

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.