|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Днешното ми настроение   |  |  | Автор | shshtt (късметлийка) |  | Публикувано | 10.11.12 07:22 |  |  | 

Редактирано от shshtt на 10.11.12 09:01. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Днешното ми настроение  [re: shshtt] |  |  | Автор | shshtt (късметлийка) |  | Публикувано | 10.11.12 07:43 |  |  | 

хубавото е, че след 2 часа може и да е друго

:)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Днешното ми настроение  [re: shshtt] |  |  | Автор | shshtt (късметлийка) |  | Публикувано | 10.11.12 09:15 |  |  | 

сега го прекроих и е точно по темата

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Днешното ми настроение  [re: shshtt] |  |  | Автор | shshtt (късметлийка) |  | Публикувано | 10.11.12 17:08 |  |  | 

17 ч.

|  |  |  
             |  |  | 

А Добър вечер! Да ви представя новото си откритие:

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Днешното ми настроение  [re: coffeemate] |  |  | Автор | shshtt (късметлийка) |  | Публикувано | 10.11.12 20:43 |  |  | 

добър вечер!
 аз пък днес свърших една камара работа, само за писане не ми остана време ама карай, следващата седмица

|  |  |  
             |  |  | 

Аз бях на работа днес и си мислех, че ще има глъчка тук пък то... "мълчанието е злато"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Днешното ми настроение  [re: coffeemate] |  |  | Автор | shshtt (късметлийка) |  | Публикувано | 10.11.12 21:15 |  |  | 

е ми аз се събудих в отвратително настроение, после всичко ми тръгна с премеждия и по сто пъти едно и също правих и не се получаваше, но излязох на  слънце и се успокоих
 утре ще видим как ще е, но съм планирала съвсем лежерно да я карам, на разходка сутринта, после моткане, две-три задачки и така до вечерта

Редактирано от shshtt на 10.11.12 21:16. 

|  |  |  
             |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Днешното ми настроение  [re: coffeemate] |  |  | Автор | shshtt (късметлийка) |  | Публикувано | 19.11.12 20:12 |  |  | 

тая мадама я обожавам, мерси

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |