|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Романти4на изненада
|
|
| Автор |
silentangel (непознат
) |
| Публикувано | 27.02.12 11:42 |
|
|
Искам да изненадам °романти4но° някого....но не измислям как...споделете някоя идея, моля
| |
|
|
|
Явно на никой не му се дават идеи :S
Споделете тогава коя е най-приятната романти4на изненада, която са ви поднасяли някога ва6ите половинки
| |
|
|
|
ми, разкажи му/и приказка, ей там ... на покрива на колата, пред цялото това небе
| |
|
|
|
всеки човек има различна нагласа за романтичност. Затова вместо да търсиш случайни съвети /щото аз мога да те посъветвам нещо, което на теб няма да ти се стори също толкова вълнуващо, колкото на мен/, по-добре разбери от какво се интересува въпросната личност, какво й докосва душата и подбери изненадата съобразно това. Иначе с тривиални действия най-много да й досадиш. Good luck.
| |
|
|
|
А ако знаеш мен как ме сърби езика за съвет. Ама не мога да тролвам собствения си клуб...
То всъщност не е и това де. Ама не е тематично.
По-добре да беше атеист-поне ще имаш оправдание,отколкото сега модернист-еретик
| |
|
|
|
има и един друг клуб, където съвети и благопожелания от всякаква практическа насоченост са... добре дошли.
| |
|
|
|
Може ли аз...може ли аз...едвам се сдържам:)
| |
|
|
|
пролетта както винаги зашемати вожа и той се разгони, изпадайки в лирико-романтичен екстаз.
| |
|
|
|
..така е нито Вожда нито Кирчо искат да споделят с нас романтичните си въжделения, явно са много срамежливи пред непознати, ама като са насаме се плющат като диви прасета през ловният сезон
всичко е в ръцете ми .......мамка му
| |
|
|
|
изключително съм възмутен и огорчен от тяхното фриволно поведение.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|